Θα "σκάσει" σύντομα ανακοίνωση πως σε έναν μήνα... - Πολύ ευχάριστα νέα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τι συμβαίνει με τον ΣΚΑΙ;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θα

Ένας μήνας έμεινε μέχρι να βγουν στον αέρα όλα τα νέα αλλά και καθιερωμένα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών. Ήδη κάποιοι έχουν ανακοινωθεί επισήμως, όπως η Φαίη Σκορδά (χαμός επικρατεί ανάμεσα τους με τον Λιάγκα), ενώ ορισμένοι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη...

Ανάμεσα τους η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την οποία πολλά είχαν ακουστεί το τελευταίο διάστημα. Παρόλα αυτά, η ίδια διασκέδαζε στα νησιά με τις φίλες της, αλλά και με τον σύντροφό της - δείτε τον εδώ.

Βέβαια, η ώρα της ανακοίνωση δεν θα αργήσει να έρθει από τον ΣΚΑΙ σχετικά με την συνεργασία τους από τον Σεπτέμβρη η οποία θα είναι σίγουρα ανατρεπτική.

Η ανακοίνωση που θα γίνει από τον ΣΚΑΙ για την Παπαγεωργίου

Η ώρα των ανακοινώσεων φτάσει σύμφωνα με την Real Life. Ο ΣΚΑΙ ετοιμάζεται να την υποδεχθεί επίσημα με ανακοίνωση στις αρχές της εβδομάδας. Η Ηλιάνα θα εμφανιστεί στον αέρα του σταθμού στα τέλη του Σεπτεμβρίου, οπότε και προγραμματίζεται η πρεμιέρα του Love Island.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Love Island

Οι δύο πρώην παίκτριες του Big Brother που δέχτηκαν πρόταση από το Love Island

Η πρώτη στην οποία έγινε πρόταση είναι η Σοφία Δανέζη. Η ξανθιά τραγουδίστρια συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του «Big Brother» που μεταδόθηκε στον ΣΚΑΪ φτάνοντας μάλιστα στον τελικό. Το γεγονός επιβεβαίωσε η ίδια μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες. Ωστόσο, όπως είπε απάντησε αρνητικά στην πρόταση που της έγινε.

Πρόταση έγινε και στην Άννα Ελευθερίου. Η Κύπρια ήταν νικήτρια του δεύτερου κύκλου του «Power of Love» ενώ συμμετείχε και στο «Big Brother». Η ίδια φάνηκε να είναι αρνητική στο ενδεχόμενο συμμετοχής της στο συγκεκριμένο ριάλιτι αλλά δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα.

Η Σοφία Δανέζη και η Άννα Ελευθερίου δέχτηκαν πρόταση από το Love Island

Η απάντηση της Δανέζη

«Νομίζω έκαναν πλάκα οι άνθρωποι. Σου λένε αφού είναι μόνη ας της βρούμε κάνα γαμπρό . Αστειεύομαι, νομίζω όπως έκαναν πρόταση σε πολλά άλλα άτομα έκαναν και σε μένα», είπε αφήνοντας στον αέρα το ενδεχόμενο της συμμετοχής της..