Πάτησε τα 70 και δεν του φαίνεται ούτε στο ελάχιστο - Το όλο νόημα μήνυμα του Λάκη Γαβαλά για τα γενέθλιά του

Ακομπλεξάριστος και αληθινός όπως πάντα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πάτησε τα 70 και δεν του φαίνεται ούτε στο ελάχιστο - Το όλο νόημα μήνυμα του Λάκη Γαβαλά για τα γενέθλιά του

Είναι από τις πιο αγαπημένες φιγούρες της ελληνικής showbiz, όχι μόνο για το ταλέντο του και για την προσωπικότητά του, αλλά και για τον ακέραιο χαρακτήρα του και την μοναδική και αφοπλιστική ειλικρίνεια (δείτε εδώ την άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα) που τον διακατέχει και τον συντροφεύει πάντα!

Ο λόγος για τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος το Σάββατο είχε τα γενέθλιά του και δέχτηκε αμέτρητες ευχές από αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και από διαδικτυακούς τους φίλους, ενώ μάλιστα μοιράστηκε και ένα στιγμιότυπο από την ημέρα συνοδεύοντάς το από ένα ιδιαίτερο μήνυμα!

Η όλο νόημα ανάρτησή του Λάκη Γαβαλά για τα γενέθλιά του

Δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλημέρα φίλοι μου‼️ Το αντίθετο της αχαριστίας είναι η ΕΥΓΝΩΜΩΣΥΝΗ. Αυτό νιώθω σήμερα στα plys70 και για αυτό θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τους φίλους μου τους κοντινούς μου ανθρώπους, αλλά και όλους όσους με περιβάλουν με τόση αγάπη είτε προσωπικά είτε με μηνύματα, εκφράζοντας έτσι την αγάπη τους για εμένα‼️

Στο πέρασμα μου φτάνοντας στα 70 επέτυχα δικαιώθηκα απέτυχα τιμωρήθηκα επανήλθα παρόλο που κάποιοι άνθρωποι αμφισβητούν όλα αυτά εγώ είμαι εδώ πιο δημιουργικός από ποτέ γιατί αυτό ξέρω να κάνω καλά εγώ όμως αγαπώ ακόμη κι αυτούς που για οποιοδήποτε λόγο αφήνουν ένα κενό αμφισβήτησης για την προσωπικότητα και υπόσταση μου.. Ευχαριστώ πολύ‼️».

Το όλο νόημα μήνυμα του Λάκη Γαβαλά για τα γενέθλιά του

«Μύκονο δεν πάω πια...»

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη και τη Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά». Ο εκκεντρικός επιχειρηματίας αποκάλυψε το λόγο που απαρνήθηκε την άλλοτε αγαπημένη του Μύκονο για την Πάρο.

«Μύκονο δεν πάω πια, παρά μόνο αν υπάρξουν διεθνή καλέσματα, όπως ήταν αυτό των Loewe και Armani. Για ένα πράγμα, όμως, παραπονιέμαι: για το ότι δεν έχω μάθει να μιλάω αραβικά τριτοκοσμικά επειδή μόνο με τέτοια μπορείς να συνεννοηθείς πλέον στη Μύκονο» εξομολογείται, μεταξύ άλλων, στη δημοσιογράφο.

Για τη βίλα του στη Μύκονο, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρει: «Το σπίτι το χαίρεται Αιγύπτιος. Κανείς δεν του είπε ότι η πυραμίδα δεν είναι της μόδας, αλλά ο κύβος, γιατί μόνο σε έναν κύβο πάνω μπορώ να χορεύω 20 ώρες την ημέρα. Χ@στηκα για το σπίτι στη Μύκονο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Ο Λάκης Γαβαλάς χαλαρώνει αυτήν την περίοδο στην Πάρο και γεμίζει μπαταρίες για έναν δυναμικό χειμώνα. «Εδώ, όμως, στην Πάρο που βρίσκομαι, στον Αμπελά, συγκεκριμένα περνάω τέλεια στο εστιατόριο (αναφορά ονόματος εστιατορίου) με την υπέροχη κουζίνα, τη φανταστική παραλία, όπου στις 31 Ιουλίου έχουμε τον βασιλιά του κλαρίνου, τον Βασιλόπουλο».

Ο Λάκης Γαβαλάς γίνεται φέτος 70 ετών και θα το γλεντήσει με ένα σούπερ πάρτι. «Στις 6 Αυγούστου έχω τα γενέθλιά μου. Γίνομαι 70 ετών και το πάρτι έχει θέμα τα ‘70s, με dj και ορχήστρες, live και διάφορες εκπλήξεις» σημειώνει.

Λάκης Γαβαλάς