Λαμέ από πάνω μέχρι κάτω στο πλευρό του Χολέβα - Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη από τη Μύκονο

Ζει το πιο ξεχωριστό καλοκαίρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λαμέ από πάνω μέχρι κάτω στο πλευρό του Χολέβα - Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη από τη Μύκονο

Η Μαρίνα Πατούλη εδώ και λίγους μήνες έχει αποφασίσει να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα και έτσι έχει ανοίξει το δικό της μαγαζί με ρούχα στη Μύκονο. Η ίδια δείχνει να είναι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη με τη νέα αρχή που έχει κάνει, ενώ πάντα στο πλευρό της έχει τον Βλάσση Χολέβα.

Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν ξεκαθαρίσει αν είναι τελικά ζευγάρι ή απλοί φίλοι, ωστόσο ο ένας στηρίζει τον άλλον σε κάθε του βήμα (δείτε εδώ τα ευχάριστα νέα που ανακοίνωσε στην αγκαλιά του).

Κάπως έτσι, η Μαρίνα Πατούλη, έκανε ακόμα μία ανάρτηση μέσα από το μαγαζί της στη Μύκονο, στην οποία μίλησε για την ευκαιρία που της δίνετε να γνωρίσει δυναμικές γυναίκες κάθε μέρα.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη μαζί με τον Βλάσση Χολέβα

«Κάθε μέρα κ μια διαφορετική συναρπαστική εμπειρία μέσα από τη boutique @marinaprincess11211! Συνεχίζουμε δυναμικά με νέες προτάσεις, γνωρίζοντας γυναίκες με διαφορετική κουλτούρα από όλα τα σημεία του πλανήτη ...Στόχος μας να νιώσουν όμορφες, μοναδικές κ να αγαπήσουν τον εαυτό τους !!!@marinaprincess11211 @vlassi_holeva @elena_varla_jewellery @vassilisborsis», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

Μαρίνα Πατούλη Βλάσσης Χολέβας

Το χλιδάτο εσωτερικό του μαγαζιού της Μαρίνας Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να κάνει διάφορες αναρτήσεις μέσα από το instagram μιας και μιοράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η ίδια πλέει σε πελάγη ετυχίας τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό καθώς όπως έχει γίνει ήδη γνωστό πέρα από πρόεδρος της UNESCO, πλέον διατηρεί και το δικό της μαγαζί στην Μύκονο. Αποτέλεσμα έχει η ίδια να πηγαινοέρχεται στην Αθήνα και στην Μύκονο.

Ωστόσο αυτό που κάνει φαίνεται να την γεμίζει αρκετά. Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Δευτέρας (25/7) θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση στην οποία την βλέπουμε να τραβάει το εσωτερικό του μαγαζιού της και όπως είναι λογικό "κλέβει" τις εντυπώσεις όπως σε αυτό το event.