Έκπληξη υπερπαραγωγή για τα γενέθλια της Λάουρας Νάργες από τον Χρήστο Σαντικάι λίγο πριν γεννήσει - Η επική της αντίδραση

Πιο χαρούμενη από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκπληξη υπερπαραγωγή για τα γενέθλια της Λάουρας Νάργες από τον Χρήστο Σαντικάι λίγο πριν γεννήσει - Η επική της αντίδραση

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας, καθώς μένει μόνο ένας μήνας μέχρι να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, το οποίο μάλιστα είναι και αγόρι. Την Κυριακή 7/8, μάλιστα, τελείωναν με τις ετοιμασίες που είχαν απομείνει για το δωμάτιο του μωρού, όμως μετά τα μεσάνυχτα μία έκπληξη περίμενε τη μέλλουσα μητέρα.

Τη Δευτέρα 8/8 η ίδια έγινε 32 και ο αγαπημένος της σύντροφος ετοίμασε ολόκληρη έκπληξη για τα γενέθλιά της, καλώντας τους φίλους της στο σπίτι, ενώ στα χέρια του κρατούσε μία τεράστια τούρτα με αναμμένα κεράκια. Η χαρά της ήταν απερίγραπτη και για να ευχαριστήσει τον καλό της του έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, αμέσως μόλις σταμάτησαν να της τραγουδούν για τα χρόνια πολλά.

Η έκπληξη που ετοίμασε ο Χρήστος Σαντικάι για τα γενέθλια της Λάουρας Νάργες

Προβλήματα με την υγεία της εγκυμονούσας

Μια δύσκολη εγκυμοσύνη περνάει η Λάουρα Νάργες, με την ίδια να είχε αποκαλύψει πριν καιρό πως τους πρώτους μήνες έκανε συνέχεια εμετούς και η υγεία της δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση.

Οι εμφανίσεις της είναι πλέον αρκετά περιορισμένες, είτε δημόσια, είτε στα social media, ωστόσο που και που δημοσιεύει φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, με την ίδια αλλά φυσικά και τον Χρήστο Σαντικάι να ανυπομονούν να γίνουν γονείς.

Ωστόσο, φαίνεται πως πάνω που είχε καλυτερεύσει η Λάουρα, δυστυχώς νιώθει ξανά άρρωστη, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από ένα story που δημοσίευσε το μεσημέρι της Τετάρτης 3/8 στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αλλά ευτυχώς δεν κόλλησε κορωνοϊό από τον αγαπημένο της.

Η Λάουρα συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία όπου βλέπουμε το φαγητό που της ετοίμασε η πεθερά της, καθώς δεν μπορεί να σηκωθεί ξανά από το κρεβάτι λόγω πόνων.

"Μιας και την βγάζουμε ξανά στο κρεβάτι αυτήν την περίοδο, η πεθερούλα μου μαγειρεύει όσο η μαμά μου κάνει τις άλλες δουλειές. Ποιος είπε ότι η εγκυμοσύνη είναι εύκολη...", έγραψε χαρακτηριστικά.

undefined