Θετικός στον κορωνοϊό ο Χρήστος Σαντικάι - Ποια η κατάσταση της υγείας της Λάουρας Νάργες;

Η ανακοίνωση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θετικός στον κορωνοϊό ο Χρήστος Σαντικάι - Ποια η κατάσταση της υγείας της Λάουρας Νάργες;

Την ώρα που ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργες είναι μια ανάσα πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί (δείτε την εδώ με φουδκωμένη κοιλίτσα), ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να κάνει μια ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς δεν δίστασε να γνωστοποιήσει πως διαγνώστικε θετικός στον κορωνοϊό.

Μεταξύ άλλων, μέσα από την ανάρτησή του δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Παιδιά κόλλησα Covid. Το κοινοποιώ και εδώ γιατί μπορεί να ξεχνάω κάποιον που μπορεί να ήρθε σε επαφή μαζί μου. Ευχαριστώ και προσοχή».

Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό σε τί κατάσταση βρίσκεται η εγκυμονούσα, Λάουρα Νάργες καθώς θεωρείται αρκετά ριψοκίνδυνο για μια έγκυο να διαγνωστή θετική.

Η ανάρτηση του Χρήστου Σαντικάι

Ανάρτηση Χρήστου Σαντικάι

Της είπε να μην το κάνει: Η απαγόρευση του Χρήστου Σαντικάι στην Λάουρα Νάργες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης

Πρώτο το Youweekly.gr σας αποκάλυψε ΚΑΙ αυτή την εγκυμοσύνη (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ) λίγο καιρό πριν σας μιλήσουμε πρώτοι και για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου (δείτε εδώ το φύλο του μωρού που περιμένει). Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι από μέρα σε μέρα θα φέρουν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους και φαίνονται πανευτυχής, πως να μην είναι άλλωστε;

Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram μοιράζονται κάποια στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και προσφάτως σε ένα από αυτά η παρουσιάστρια αποκάλυψε κάτι που της έχει απαγορεύσει ο Χρήστος να κάνει μέχρι να γεννήσει (μπορεί και μετά βασικά)...

Η ανάρτηση της Λάουρα Νάργες

Χρήστος Λάουρα εγκυμοσύνη

"Καληνύχτα με μουσικό μάθημα από τον μπαμπά! Εμένα δεν με αφήνει να του τραγουδάω για να "μην μάθει στα φάλτσα"... δεν καταλαβαίνω γιατί το λέει αυτό; Θα γίνω μια μέρα popstar επίτηδες!", έγραψε η Λάουρα στη φωτογραφία που δείχνει τον σύζυγό της να τραγουδά και να φιλά την κοιλίτσα της.

Φυσικά πάνω στην πλάκα αλλά.. τραγουδιστής είναι ο άνθρωπος, ξέρει καλύτερα (χαχα).