Στιγμές ευτυχίας για τη Λάουρα Νάργες - Οι νέες φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Πολύ χαρούμενη λίγο πριν γεννήσει!

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τη Λάουρα Νάργες - Οι νέες φωτογραφίες με την φουσκωμένη κοιλίτσα της στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Λάουρα Νάργες κι ο Χρήστος Σαντικάι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από μερικούς μήνες το ερωτευμένο ζευγάρι είχε ανακοινώσει πως πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά (δείτε εδώ το φύλο του μωρού). Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες έκαναν και ένα baby shower προκειμένου να το γιορτάσουν.

Από την άλλη, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει τρυφερές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτό έκανε και το βράδυ της Παρασκευής 22/7, καθώς ανήρτησε κάποιες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά στον φωτογραφικό φακό της φίλης της, Ελένης Βουλγαράκη.

Όπως φαίνεται ολοκάθαρα, η κοιλίτσα της μέλλουσας μανούλας έχει φουσκώσει αρκετά και η ευτυχία της δεν κρύβεται.

Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Νάργες και Βουλγαρακη

Λαουρα Νάργες και Βουλγαρακη

Λιγούρες για τη Λάουρα Νάργες - Το φαγητό που της μαγείρεψε ο Χρήστος Σαντικάι

Η Λάουρα Νάργες βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της αφού μαζί με τον άντρα της, Χρήστο Σαντικάι σε λίγους μήνες θα έχουν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους, το πρώτο τους παιδάκι. Όσο περνάει ο καιρός οι ετοιμασίες έχουν πάρει φωτιά, για τις οποίες μας κρατάει ενήμερους μέσα από το instagram (όπως και για την αγορά των πρώτων βρεφικών ρούχων).

Μάλιστα, στο πιο πρόσφατο story της η μέλλουσα μανούλα το βράδυ της Δευτέρας 18/7 μας έδειξε τον αγαπημένο της να μπαίνει στην κουζίνα για να τις μαγειρέψει το φαγητό που λιγουρεύτηκε. Απ' ότι φαίνεται η Λάουρα ήθελε να της φτιάξει ένα λαχταριστό παστίτσιο, με την ίδια να τον αποθεώνει.

το παστιτσιο του Σαντικαι

Το πιο ενδιαφέρον είναι πως ο Χρήστος έφτιαξε τη μπεσαμέλ στο παστίτσιο μόνος του και δεν πήρε έτοιμη. Αυτά είδε φαίνεται και ο Νικηφόρος, ο οποίος έτρεξε στο σπίτι των γειτόνων και φίλων του για να δοκιμάσει το παστίτσιο του Χρήστου.