Αγόρασε τα πρώτα βρεφικά ρούχα - Η Νάργες φτιάχνει γκαρνταρόμπα στον γιο της πριν καν γεννηθεί

Θα έχει πολύ ωραίο στυλ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αγόρασε τα πρώτα βρεφικά ρούχα - Η Νάργες φτιάχνει γκαρνταρόμπα στον γιο της πριν καν γεννηθεί

Η Λάουρα Νάργες βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της αφού μαζί με τον άντρα της, Χρήστο Σαντικάι σε λίγους μήνες θα έχουν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους, το πρώτο τους παιδί. Όσο περνάει ο καιρός οι ετοιμασίες έχουν πάρει φωτιά, για τις οποίες μας κρατάει ενήμερους μέσα από το instagram.

Ακόμα και αν η παρουσιάστρια έχει δύσκολη εγκυμοσύνη, θέλει να είναι όλα έτοιμα για τη στιγμή, που το νέο μέλος θα έρθει στο σπίτι τους. Έτσι λοιπόν, κάνει συνεχώς αγορές και μάλιστα αγόρασε τα πρώτα βρεφικά ρουχαλάκια για το παιδί και από ότι φαίνεται θα έχει σίγουρα το στιλ της μαμάς του, δηλαδή αρκετά νεανικό και αθλητικό.

Η Λάουρα Νάργες αγόρασε τα πρώτα ρούχα για τον γιο της

Ρούχα  - Ναργες

Τα πρώτα πλάνα από το baby shower

Την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή τους, διανύουν η Λάουρα Νάργες με τον Χρήστο Σαντικάι. Σε 5 μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι, ενώ χθες 1/7 έγινε το baby shower του μωρού τους (δείτε εδώ το φύλο) και λίγο νωρίτερα παντρεύτηκαν.

Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι ήταν στο πάρτι και απέσπασε δηλώσεις του ζευγαριού όσο και των καλεσμένων, ανάμεσα στους οποίους ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Νάνσυ Παραδεισανού, ο Μπο και η Ματίνα Ζάρα.

«Αισθανόμαστε πολύ όμορφα, χαμογελάμε, βαραίνουμε! Ανυπομονούμε για τον ερχομό του γιου μας. Ο μικρός μεγαλώνει και κλωτσάει συνέχεια. Έχουμε παντρευτεί με τον Χρήστο», είπε η Λάουρα Νάργες.

«Είναι πολύ σημαντική μέρα η σημερινή γιατί έχουμε και επέτειο σχέσης» ανέφερε ο Χρήστος Σαντικάι.