Λάουρα Νάργες: ''Γνωρίζουμε ήδη το όνομα του μωρού...''

Τι δήλωσε για τις ετοιμασίες του παιδικού δωματίου, και τον Χρήστο Σαντικάι

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Λάουρα Νάργες: ''Γνωρίζουμε ήδη το όνομα του μωρού...''

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησε την Λάουρα Νάργες, η οποία παραχώρησε κάποιες δηλώσεις. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε το πρωινό του Σαββάτου 11/6, προβλήθηκαν οι απαντήσεις που έδωσε στη δημοσιογράφο, σχετικά με τον Χρήστο Σαντικάι, την επισημοποίηση της σχέσης του, αλλά και τις ετοιμασίες για τον ερχομό του πρώτου τους μωρού.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας ενώ η μέλλουσα μανούλα φροντίζει να μας τροφοδοτεί συχνά με αναρτήσεις με την κοιλίτσα της στο instagram. H τελευταία ήταν χθες από το σαλόνι της, όπου σχολίασε χιουμοριστικά το γεγονός ότι δεν θα κάνει τίποτα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Τι δήλωσε η Λάουρα Νάργες στην κάμερα του «Καλημέρα και πάλι»

«Αισθάνομαι πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν. Επιτέλους μπορώ να απολαύσω τη φάση της εγκυμοσύνης. Ετοιμάζουμε το επόμενο βήμα στη σχέση μας με το Χρήστο, αλλά δε λέμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες. Θα το τακτοποιήσουμε το ζητούμενο», είπε.

«Το παιδικό δωμάτιο το ετοιμάζουμε σιγά – σιγά. Ελπίζω να κάνουμε πέντε παιδιά. Αλλιώς το λιγότερο τρία. Ξέρουμε το όνομα που θα δώσουμε στο μπέμπη μας από τον πρώτο μήνα. Δε θα το πούμε ακόμα, θα είναι ένα όνομα που δεν υπάρχει στην οικογένεια, αλλά είναι σημαντικό για την Ελλάδα. Στην οικογένειά μου ανακοινώσαμε μαζί με το Χρήστο την εγκυμοσύνη. Αισθάνομαι τέλεια που σε λίγο καιρό θα με φωνάζουν μαμά».

Η Λάουρα Νάργες αναφέρθηκε τέλος και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της τους πρώτους μήνες.

«Ήταν πολύ δύσκολη η εγκυμοσύνη μου τους πρώτους μήνες. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να τους έρθει εύκολα. Είχα άγχος αν θα πάθει τίποτα το μωρό και κάναμε συχνά εξετάσεις. Το μωρό είναι μια χαρά. Από τη στιγμή που είναι εντάξει το μωρό, αντέχω. Δε με ένοιαζε το φύλο του μωρού, αλλά το ένιωθα ότι θα είναι αγόρι από την πρώτη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα σε...» - Η συγκινητική εξομολόγηση της για την εγκυμοσύνη της

Το μεσημέρι της Πέμπτης 9/6 η Λάουρα Νάργες είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά δημοσίως μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Η γνωστή παρουσιάστηκε βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και οι δύο γυναίκες μίλησαν για την περίοδο της εγκυμοσύνης τους, και τους πρώτους δύσκολους μήνες. (δείτε εδώ το απίστευτο σκηνικό που έγινε όταν μπήκε η Λάουρα στο πλατό).

«Βρε άτιμη, μας έλεγες για το πόσο ευτυχισμένη είσαι, πόσα πράγματα ένιωσες από τη πρώτη στιγμή που τον γνώρισες… Ήσουν έγκυος και δεν μου το έλεγες; Πες την αλήθεια, το μάτι της Ελένης βλέπει πίσω από τις βλεφαρίδες σου!», της είπε η παρουσιάστρια.

Τότε η Λάουρα Νάργες αποφάσισε να εκμυστηρευτεί τους φόβους της. «Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Έπρεπε να δουλέψω πολύ να φύγουν οι δαίμονες της παιδικής και εφηβικής ηλικίας, του απογαλακτισμού… Ήταν σκληρή δουλειά και συνεχίζω. Όταν έφτασα σε καλό επίπεδο ήρθε και ο άνθρωπος που έπρεπε να έρθει.

Όταν μαθαίνεις να μην εθελοτυφλείς και να μην λες ψέματα στον εαυτό σου, να έχεις αυτή την αηδιαστική ειλικρίνεια, αυτό συμβαίνει μόνο όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με σένα σε έναν καθρέφτη και τα βγάζεις όλα, τα καλά και τα πολύ κακά, όπου εκεί είναι η πρόκληση».

Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε πως βίωσε άσχημα τους πρώτους μήνες της κύησής της, καθώς έπασχε από υπερέμεση. Η Ελένη Μενεγάκη εκμυστηρεύτηκε πως το πρώτο τρίμηνο για εκείνη ήταν δύσκολο και μάλιστα χαρακτήρισε τον εαυτό της «φουλ παραξενίδου» εκείνο το διάστημα.

«Το θέλαμε πάρα πολύ! Ξέραμε από τον πρώτο μήνα πόσα παιδιά θα κάνουμε και πως θα τα λέμε. «Δεν ξέρεις πότε θα δεις φως στο τούνελ. Μπορεί να κρατήσει τρεις μήνες, μπορεί πέντε μήνες… Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω. Το κόλπο για να σωθώ ήταν να με στείλει ο γιατρός μου σε ομοιοπαθητικό και με έσωσε ο βελονισμός».

«Ανυπομονώ για το νέο ρόλο της μαμάς. Θέλω να το ζήσω, θέλω να είμαι η μαμά, η γυναίκα που θα φροντίσει τον άντρα της», κατέληξε η μέλλουσα μανούλα.