Η Λάουρα Νάργες "έριξε" το instagram με την χιουμοριστική ανάρτησή της - Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα

«Καλέ, τι ελευθερία είναι αυτή»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς το ερωτευμένο ζευγάρι αναμένεται να γίνει για πρώτη φορά γονείς (δείτε εδώ ποιο είναι το φύλο του μωρού τους). Τόσο η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, όσο και ο αγαπημένος της ανυπομονούν να κρατήσουν στα χέρια τους τον καρπό του έρωτά τους.

Μάλιστα, και ι δυο είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μιας και τους αρέσει ιδιαίτερα να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την καθημερινότητά τους. Έτσι η Λάουρα Νάργες μετά από την αποκάλυψη για την δύσκολη εγκυμοσύνη που βιώνει αποφάσισε να δημοσιεύσει σήμερα 10/6 μια άκρως χιουμοριστική δημοσίευση.

Μεταξύ άλλων έγραψε χαρακτηριστικά: «Είναι ίσως η πρώτη φορά που δεν «ρουφάω» την κοιλιά στο κλικ μιας φωτογραφίας (μιλάμε για προβλήματα σοβαρά, όχι αστεία) Καλέ, τι ελευθερία είναι αυτή. Ποιος άλλος μένει εδώ το τριήμερο;»

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η ανάρτηση της Λάουρας Νάργες

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα σε...»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 9/6 η Λάουρα Νάργες εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημοσίως μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Η γνωστή παρουσιάστηκε βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και οι δύο γυναίκες μίλησαν για την περίοδο της εγκυμοσύνης τους, και τους πρώτους δύσκολους μήνες. (δείτε εδώ το απίστευτο σκηνικό που έγινε όταν μπήκε η Λάουρα στο πλατό).

«Βρε άτιμη, μας έλεγες για το πόσο ευτυχισμένη είσαι, πόσα πράγματα ένιωσες από τη πρώτη στιγμή που τον γνώρισες… Ήσουν έγκυος και δεν μου το έλεγες; Πες την αλήθεια, το μάτι της Ελένης βλέπει πίσω από τις βλεφαρίδες σου!», της είπε η παρουσιάστρια.

Τότε η Λάουρα Νάργες αποφάσισε να εκμυστηρευτεί τους φόβους της. «Δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Έπρεπε να δουλέψω πολύ να φύγουν οι δαίμονες της παιδικής και εφηβικής ηλικίας, του απογαλακτισμού… Ήταν σκληρή δουλειά και συνεχίζω. Όταν έφτασα σε καλό επίπεδο ήρθε και ο άνθρωπος που έπρεπε να έρθει.

Όταν μαθαίνεις να μην εθελοτυφλείς και να μην λες ψέματα στον εαυτό σου, να έχεις αυτή την αηδιαστική ειλικρίνεια, αυτό συμβαίνει μόνο όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με σένα σε έναν καθρέφτη και τα βγάζεις όλα, τα καλά και τα πολύ κακά, όπου εκεί είναι η πρόκληση».

Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε πως βίωσε άσχημα τους πρώτους μήνες της κύησής της, καθώς έπασχε από υπερέμεση. Η Ελένη Μενεγάκη εκμυστηρεύτηκε πως το πρώτο τρίμηνο για εκείνη ήταν δύσκολο και μάλιστα χαρακτήρισε τον εαυτό της «φουλ παραξενίδου» εκείνο το διάστημα.

«Το θέλαμε πάρα πολύ! Ξέραμε από τον πρώτο μήνα πόσα παιδιά θα κάνουμε και πως θα τα λέμε. «Δεν ξέρεις πότε θα δεις φως στο τούνελ. Μπορεί να κρατήσει τρεις μήνες, μπορεί πέντε μήνες… Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω. Το κόλπο για να σωθώ ήταν να με στείλει ο γιατρός μου σε ομοιοπαθητικό και με έσωσε ο βελονισμός».

«Ανυπομονώ για το νέο ρόλο της μαμάς. Θέλω να το ζήσω, θέλω να είμαι η μαμά, η γυναίκα που θα φροντίσει τον άντρα της», κατέληξε η μέλλουσα μανούλα.