Δεν είχε αφήσει ρούχο για ρούχο στα μοντέλα - Η Καγιά μαζί με τον Κοτέντο 11 χρόνια μετά το Next top Model

Με το ίδιο μακρύ και ξανθό μαλλί

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δεν είχε αφήσει ρούχο για ρούχο στα μοντέλα - Η Καγιά μαζί με τον Κοτέντο 11 χρόνια μετά το Next top Model

H Βίκυ Καγιά θα είναι για άλλη μια χρονιά μέλος του GNTM μιας και αποτελεί πρόσωπο σταθμός για το παιχνίδι έχοντας χαράξει πορεία από το πρώτο Next top model, που δεν είχε καμία σχέση με όσα βλέπουμε σήμερα στο ριάλιτι μόδας.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και από ότι φαίνεται το μοντέλο - κριτής έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο της, όπως θα δει και το κοινό από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Μέσα από αναρτήσεις της μάλιστα τη βλέπουμε να δείχνει κάποια backstages.

Η φωτογραφία, ωστόσο που δημοσίευσε μαζί με τον Χριστόφορο Κοτέντο, τον τότε κριτή με τον πολύ έντονο χαρακτήρα, που δεν είχε αφήσει ρούχο, που να μην πετάξει στις διαγωνιζόμενες, ανοίγει ερωτηματικά για το αν θα συμμετέχει στον νέο κύκλο.

Η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Χριστόφορο Κοτέντο μετά από 11 χρόνια

Χριστόφορος Κοτέντος

Χαμός στα γυρίσματα του GNTM 5 με την Βίκυ Καγιά

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Τετάρτης 296 η Βίκυ Καγιά για τις εξελίξεις στο GNTM και τις κόντρες που ακούγονται ότι υπάρχουν ανάμεσα στην κριτική επιτροπή και ειδικότερα μεταξύ εκεόινης και της Σοφίας Χατζηπαντελή.

«Βρισκόμαστε στα bootcamp. Διαφωνούμε πολύ με την Σοφία αλλά κοίτα να δεις που άλλαξαν οι καιροί και έχω πει κι εγώ ναι σε τατουάζ. Θέλει η εποχή να δούμε πολλά».

Για τη διαφωνία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στο ότι υπάρχουν μοντέλα με τατουάζ που κάνουν καριέρα: «Εγώ δεν είπα ότι δεν υπάρχουν, είπα ότι δεν έχουν μεγάλη γκάμα καριέρας»

«Διαφωνήσαμε πάρα πολύ με τη Σοφία και με τον Τάσο και τον Γιώργο και μετά αγκαλιές».