Έπιασε τόπο! Ανανεωμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών - Η πρώτη του ανάρτηση στο Instagram

Αγνώριστος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έπιασε τόπο! Ανανεωμένος ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών - Η πρώτη του ανάρτηση στο Instagram

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρήκε τον ελεύθερο χρόνο που χρειαζόταν για να κάνει αυτό που τόσο επιθυμούσε. Έκανε μεταμόσχευση μαλλιών και το γιόρτασε δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη διαδικασία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Λίγες μέρες μετά το αποτέλεσμα είναι αισθητό, καθώς τα μαλλιά του έχουν φουντώσει, και το χαμόγελό του μιλάει από μόνο του. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ φωτογραφίθηκε μαζί με φίλους και ανέδειξε το ανανεωμένο του look ανεβάζοντας καινούριες φωτογραφίες μαζί τους.

Η πρώτη ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών

«Καλοκαιράκι κ βλέπουμε τους φίλους μας που ξεκινήσαμε κάποτε μαζί κ στο θεατρικό τμήμα του Πανεπιστημίου κι αργότερα στο Θέατρο...Η υπέροχη Κατερίνα Πετούση , ο Θέμης Ψυχογυιός , ο @kostasvenetsanos και ο αρχιτεκτων-πολεοδομος Βασίλης Μελαδινης! Yπεροχο δειπνο στην Αγία Παρασκευή!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σπύρος Μπιμπίλας

Σπύρος Μπιμπίλας - μεταμόσχευση μαλλιών

Με πλούσια μακριά μαλλιά και αψεγάδιαστο δέρμα, αγνώριστος ο ηθοποιός 40 χρόνια πριν

Την Παρασκευή 5/8, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του 40 χρόνια πριν και καταλαβαίνουμε ακριβώς γιατί οδηγήθηκε στην παραπάνω απόφαση.

Ο ίδιος παρουσιάζεται με πλούσιο μακρύ μαλλί και αψεγάδιαστο δέρμα, ενώ θυμήθηκε εκείνα τα χρόνια που διοργάνωναν πάρτι και γινόταν ένας "χαμός", σε αντίθεση με το σήμερα, όπου πίνει χαλαρά που και που κανένα ποτάκι στο μπαρ του Τζώνυ Θεοδωρίδη.

«40 χρόνια χωρίζουν αυτές τις δύο φωτογραφίες.Τότε στα πάρτι που διοργάνωναν τα νεανικά περιοδικά Κατερίνα και Μανίνα και εμείς πολύ νέοι συνωστιζόμασταν με τους νέους που έβλεπαν τις ταινίες και τα σίριαλ της εποχής... Σήμερα ώριμοι πια πίνουμε το ποτάκι μας στο νέο μπαράκι του φίλου Τζώνυ Θεοδωρίδη στο Χαλάνδρι..

Ε ,χάσαμε τα μαλλιά μας αλλά όχι και τα μυαλά μας κι έτσι αφού περασαμε πολλά, αφήσαμε πέρα και τις διαφορές που μας χώρισαν κάποτε, συνεχίζουμε το ωραίο ταξίδι της ζωής και του θεάτρου...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σπύρος Μπιμπίλας - Τζώνυ Θεοδωρίδης