Ο Σπύρος Μπιμπίλας έβαλε μαλλιά - Σούσουρο με την ανάρτησή του στο Instagram

Το τόλμησε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σπύρος Μπιμπίλας έβαλε μαλλιά - Σούσουρο με την ανάρτησή του στο Instagram

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μπορεί να ήταν έξαλλος κατά τις τελευταίες του δηλώσεις, ωστόσο αυτό το διάστημα προσπαθεί και ο ίδιος να απολαύσει το καλοκαίρι του μακριά από τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις του. Αντί, όμως, να βρεθεί σε κάποιο νησί πίνοντας το κοκτέιλ του, ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει κάτι εντελώς αναπάντεχο.

Προχώρησε σε εμφύτευση μαλλιών, μιας που βρήκε τον χρόνο να το κάνει, και θέλει να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το Σάββατο 6/7 φωτογραφίες από τη στιγμή που έκανε την επιθυμία του πράξη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έβαλε μαλλιά

«E, είπα κι εγώ να εκμεταλλευτώ τις λίγες ελεύθερες μέρες να κάνω και κάτι για μένα που ήθελα από καιρό, αφού μου αραίωσαν αρκετά πια τα ωραία μου μαλλάκια κι αποφάσισα μια μεταμόσχευση που την εμπιστεύτηκα στην εμπειρία των ανθρώπων και ιατρών της. Τους ευχαριστώ θερμά για την ευγένεια, την σχολαστικοτητα και την προσοχή που επέδειξαν», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Σπύρος Μπιμπίλας

Σπύρος Μπιμπίλας - εμφύτευση μαλλιών

«Τα πανό δεν προέρχονται...»

Μετά την δικαστική απόφαση για τον Λιγνάδη, προκλήθηκε σάλος και οργισμένες αντιδράσεις και πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Παρασκευή 15/7, όπου απλοί πολίτες και συλλογικότητες διαδήλωσαν. Εκεί παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μαζί με εκατοντάδες άλλους ηθοποιούς.

Πανό εναντίον της απόφασης του δικαστηρίου για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη σήκωσε σε παράσταση στην Καλαμάτα και ο χορευτής Πάνος Μαλακτός, ο οποίος εξήγησε τον λόγο για την κίνησή του αυτή.

Ο χορευτής παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Alpha Τώρα» την Δευτέρα 18/7 λέγοντας μεταξύ άλλων πως είχε πληροφορηθεί την παρουσία της Λίνας Μενδώνη στην παράσταση, και πώς δεν ήθελε να την αφήσει απλά να την απολαύσει.

«Για μένα ήταν αυτονόητο να σηκώσω το πανό», ανέφερε στην εκπομπή ο χορευτής.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε επίσης στην εκπομπή σχολιάζοντας την απόφαση του χορευτή, Πάνου Μαλακτού, να σηκώσει πανό διαμαρτυρόμενος για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Τα πανό δεν προέρχονται από το ΣΕΗ. Τη λαϊκή οργή δε μπορεί να την ελέγξει κάποιος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.