Διώροφη σικάτη μονοκατοικία με αυλή - Το σπίτι που στεγάζουν τον έρωτα τους Παπαρίζου και Καψάλης

Εικόνες και βίντεο από το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διώροφη σικάτη μονοκατοικία με αυλή - Το σπίτι που στεγάζουν τον έρωτα τους Παπαρίζου και Καψάλης

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης ζουν έναν όμορφο έρωτα που κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον έρωτα αυτό λοιπόν, τον στεγάζουν σε μια υπέροχη μονοκατοικία που την έχουν διακοσμήσει έτσι ώστε να είναι ο δικός τους μικρός παράδεισος μέσα στον οποίο θα "χάνονται" από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις (ειδικά η τραγουδίστρια είναι συνέχεια πάνω στις πίστες).

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η τραγουδίστρια μέσα από αναρτήσεις της, μας έχει ξεναγήσει σε ορισμένους χώρους του σπιτιού. Όπως για παράδειγμα το σαλόνι, που όπως είδαμε είναι πολύ εντυπωσιακό και μεγάλο.

Εικόνες μέσα από το σπίτι της Έλενας Παπαρίζου και του Ανδρέα Καψάλη

Τα χρώματα είναι σε ουδέτερους και ψυχρούς τόνους κάνοντας έτσι το σπίτι σικάτο και μοντέρνο, ενώ έχουν και μια μικρή αυλή.

Έλενα Παπαρίζου Ανδρέας Καψάλης σπίτι

Με τι ασχολείται ο σύζυγος της Έλενας, Ανδρέας

Όπως έχει δηλώσει η αγαπημένη τραγουδίστρια, γνώρισε τον σύζυγό της μέσω της κολλητής της φίλης. Εκείνο το διάστημα ο Ανδρέας ήταν χωρισμένος και αποφάσισαν να βγουν ραντεβού. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Η Έλενα, έχει δηλώσει αρκετές φορές το πόσο αγαπάει τον σύζυγό της, αλλά και το πόσο κτητική είναι μαζί του.

Ο Ανδρέας Καψάλης, γεννήθηκε το 1970, είναι γόνος εύπορης οικογένειας του Κολωνακίου. Είναι ο πρωτότοκος γιος του Αθανάσιου Καψάλη, πολιτικού μηχανικού που το 1965 ίδρυσε την κατασκευαστική εταιρεία "Κάστωρ" και διετέλεσε Πρόεδρος του ΣΑΤΕ (Σύνδεσμος Ανωνύμων Τεχνικών Εταιριών). Έχει ακόμη δύο αδέλφια επίσης μηχανικούς τον Τάκη, πολιτικό μηχανικό και τον Αντώνη, ηλεκτρολόγο μηχανικό.

Και τα τρία αδέλφια είναι απόφοιτοι του κολεγίου Αθηνών. Και οι τρείς σπούδασαν στο ίδιο πανεπιστήμιο στην Ελβετία, στο Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Τεχνολογίας στη Ζυρίχη. Και οι τρείς δούλεψαν στην εταιρεία του πατέρα τους και όταν στα μέσα της δεκαετίας το ΄90 πουλήθηκε στην "Άκτωρ", μεταπήδησαν στην συγκεκριμένη εταιρεία και εργάστηκαν στην ίδια θέση του Construction Site Manager και Project Manager, για κάποια περίοδο ταυτόχρονα αλλά και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους λόγω της διαφοράς ηλικίας.

Με τι ασχολείται ο σύζυγος της Έλενας Παπαρίζου, Ανδρέας Καψάλης