Σείστηκε όλο ο Γαλάτσι - Η "καυτή" εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου με πολύ κοντό σορτσάκι στην συναυλία της

Για ακόμη μια φορά τρέλανε το πλήθος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σείστηκε όλο ο Γαλάτσι - Η

Μια μοναδική συναυλία στο City Garden Festival πραγματοποίησε η Έλενα Παπαρίζου και επικράτησε χαμός από τον κόσμο που πήγε να την ακούσει. Ερμήνευσε όλες τις μεγάλες της επιτυχίες αλλά και τραγούδια που επέλεξε από μια πολύχρωμη μουσική παλέτα με έντονους dance ρυθμούς, μοναδικά σόουλ χρώματα και feelings.

Κάθε φορά που ανέβαινε στην σκηνή άφηνε τις καλύτερες εντυπώσεις με ένα εκρηκτικό show ειδικά διαμορφωμένο για τους θαυμαστές της που την ακολουθούν πιστά όλα αυτά τα χρόνια.

Η εκρηκτική εμφάνιση της Παπαρίζου στην συναυλία της

Εκτός από μοναδική φωνή, η Έλενα Παπαρίζου έχει και εκρηκτική εμφάνιση και το απέδειξε ακόμη μια φορά στην χθεσινοβραδινή 27/7 συναυλία της. Εκτός ενός εντυπωσιακού φορέματος, επέλεξε να φορέσει και ένα πολύ κοντό τζιν σορτσάκι που αναδείκνυε τα τέλεια πόδια της.

Η διατροφή της Έλενας Παπαρίζου

Μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναντίρρητα η Έλενα Παπαρίζου, η οποία είναι αρκετά ακομπλεξάριστη και δεν διστάζει να απαντήσει με τον δικό της αφοπλιστικό τρόπο στις κακές κριτικές.

Μια από αυτές αφορά την εμφάνισή της, μιας και η τραγουδίστρια, όπως κι όλες οι γυναίκες, έχει μερικά σκαμπανεβάσματα στα κιλά της, με την ίδια ωστόσο να μην δίνει σημασία σε τέτοια πράγματα και πολύ καλά κάνει.

Παρόλα αυτά, τον τελευταίο καιρό είναι εμφανώς αδυνατισμένη (δείτε εδώ μια πρόσφατη εμφάνισή της με "καυτό" τζιν σορτσάκι) και εμείς σας έχουμε μερικά tips που ακολουθεί τόσο στην γυμναστική όσο και στην διατροφή της.

FITNESS TIP: “Η γυμναστική με καταπιέζει” λέει εκείνη και επιλέγει το περπάτημα στη φύση και το ελαφρύ τρέξιμο – έτσι ή αλλιώς η πίστα είναι το δικό της... γυμναστήριο, όπου χάνει πόντους και διασκεδάζει παράλληλα. Έχει κόψει το αλάτι στο φαγητό της, αποφεύγοντας έτσι τα φουσκώματα, αντικαθιστώντας το με μπαχαρικά και μυρωδικά. Το μυστικό της; Προσθέτει κουρκουμά στα πιάτα της που εμποδίζει τη συσσώρευση λίπους μετά το αδυνάτισμα, ενισχύοντας την απώλεια πόντων.

DIET TIP: Τρέφεται υγιεινά χωρίς να στερείται, τρώγοντας 3 γεύματα τη μέρα, που απέχουν μεταξύ τους 6 ώρες, τα οποία καταναλώνει αυστηρά τις ίδιες ώρες, γιατί έτσι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός της. Αποφεύγει τα σνακ ενδιάμεσα, ενώ οι ποσότητες είναι στο μέγεθος μιας παλάμης, με την πρωτεϊνη να έχει την τιμητική της σε πιάτα με μπόλικα λαχανικά. Το μυστικό της; Τρώει αργά και σταθερά.

Πώς η Έλενα Παπαρίζου έχασε 8 κιλά