Τα δύο μέτρα είναι λίγα - ''Χαμός'' στη Μύκονο με τα πόδια της Σάσας Σταμάτη

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα δύο μέτρα είναι λίγα - ''Χαμός'' στη Μύκονο με τα πόδια της Σάσας Σταμάτη

Η Σάσα Σταμάτη αποφάσισε να μην κάνει Αύγουστο στην Αθήνα και έτσι ακολούθησε και εκείνη με τη σειρά της την επιλογή πολλών Ελλήνων της showbiz, που αυτή δεν είναι άλλη από το νησί των ανέμων, που σφύζει από κόσμο.

Η δημοσιογράφος και άλλοτε παρουσιάστρια τη Δευτέρα 8/8 απαθανατίστηκε από τον φακό του Youweekly.gr σε παραλία του νησιού, κλέβοντας για άλλη μια φορά την παράσταση. Δεν είναι μόνο ο αέρας της, που τραβάει τα βλέμματα αλλά αυτή τη φορά το μαύρο ολόσωμο μαγιό της, τόνιζε τα πολύ ψηλά και αδύνατα της πόδια.

Εμείς φροντίσαμε και βρήκαμε πολύ κοντινές και οικονομικές επιλογές κοντά σε αυτό το μαγιό, η Σάσα ωστόσο διάλεξε να το συνδυάσει με κρίκους, στρόγγυλα γυαλιά και ένα ελαφρύ κόκκινο κραγιόν.

Με μαύρο ολόσωμο μαγιό η Σάσα Σταμάτη Μύκονο

Σάσα Σταμάτη - Μύκονος

To υπέρογκο ποσό της τσάντας της Σταμάτη που κρατούσε στη Μύκονο

Στη Μύκονο συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr το βράδυ της Πέμπτης 04/08/2022, τη Σάσα Σταμάτη να κάνει τη βόλτα της στα σοκάκια του νησιού. Η εμφάνιση της; Συγκλονιστική. Πάμε να δούμε και να σχολιάσουμε τι φόρεσε.

Επίλεξε ένα πανέμορφο εμπριμέ set. το οποίο απαρτίζεται από κοντομάνικο crop top και mini φούστα. Έχει υπέροχο σώμα, επομένως της πάει γάντι. Το μάτι μου έπεσε όμως στην εκρού, με χρυσές λεπτομέρειες, μικρή τσαντούλα που κρατάει. Είναι από το διάσημο οίκο Gucci και πρόκειται για ένα κλασικό κομμάτι που ταιριάζει πολύ σε καλοκαιρινά looks (όπως και η τσάντα αξίας πάνω από 5.573 € της Αθηνάς Οικονομάκου, στη Μύκονο). Η τιμή της; Ανέρχεται στα 1.900 €. Τέλεια επιλογή και ταιριάζει πολύ με το outfit της. Ολοκλήρωσε το look της με χρυσά μεταλλιζέ πέδιλα με μεσαίο τακούνι.

undefined

Δες επίσης την τσάντα αξίας 1.890 € της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.