Άλλοι σε νησιά και ο Γιάννης Λάτσιος στην Κηφισιά - Η σπάνια selfie του από το καλοκαίρι στην Αθήνα

Όπως όλα δείχνουν δεν έχει αποχωρίσει ακόμη για τις διακοπές του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άλλοι σε νησιά και ο Γιάννης Λάτσιος στην Κηφισιά - Η σπάνια selfie του από το καλοκαίρι στην Αθήνα

Μπορεί τα παιδιά του, όπως ο μεγάλος του γιος Άγγελος Λάτσιος, να έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές, μιας και που τον ψάχνεις που τον βρίσκεις είναι στην Άνδρο με το κορίτσι του, ωστόσο ο Γιάννης Λάτσιος, όπως μας έκανε γνωστό μέσα από την προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με κάτι αναρτήσεις, όπως όλα δείχνουν βρίσκεται ακόμη στην πρωτεύουσα και δεν έχει φύγει για τις διακοπές του.

Η σπάνια φωτογραφία του Γιάννη Λάτσιου

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του OPEN, ποζάρει στον φακό με μαύρα γυαλιά και καπέλο, ενώ σε μία άλλη φωτογραφία μας δείχνει τους άδειους δρόμους της Κηφισιάς μιας και όλοι έχουν όπως φαίνεται αποχωρίσει από την πόλη για τις διακοπές τους.

Άλλοι σε νησιά και ο Γιάννης Λάτσιος στην Κηφισιά

Σπάνια στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του

Ήταν κολλητοί κι αχώριστοι αλλά... - Τι συνέβη ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γιάννη Λάτσιο

Ο Αντώνης Κανάκης έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, με τον ίδιο τα τελευταία ουκ ολίγα χρόνια να παρουσιάζει το «Ράδιο Αρβύλα», το οποίο αποτελεί εδώ και τόσο καιρό μια αγαπημένη μας συνήθεια, αυτή την εποχή υπό τις ευλογίες του ΑΝΤ1.

Νωρίτερα, βέβαια, είχαν υπάρξει και οι σχετικές αναταράξεις, που όμως δεν οφείλονταν στην εκπομπή, η οποία ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Μπορεί ο παρουσιαστής τώρα να έχει γυρίσει στο σταθμό, ο οποίος μάλιστα αποφάσισε να στηρίξει την νέα προσπάθεια του «Ράδιο Αρβύλα», αλλά πριν από μερικά χρόνια η ένταση και οι διαφωνίες έμοιαζαν με χάσμα αγεφύρωτο, με αποτέλεσμα ο Κανάκης να αποχωρήσει.

Ένα γεγονός, που έπαιξε σίγουρα το ρόλο του, ήταν η φιλία με τον Γιάννη Λάτσιο, που εξελίχθηκε σε μεγάλη κόντρα. Λεπτομέρειες για τον τσακωμό τους... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr