Δυο αναρτήσεις αποκάλυψαν την αλήθεια για το γάμο της Ασημίνας με τον Χρήστο Δάντη

Δεν το πήρε και πολύ ψύχραιμα...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δυο αναρτήσεις αποκάλυψαν την αλήθεια για το γάμο της Ασημίνας με τον Χρήστο Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μπορεί να έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor 5, αλλά η καρδιά του Χρήστου Δάντη, την οποία και έχει κλέψει τη γνώριζε πολύ καλά και από πολύ πιο πριν.

Μετά το ριαλίτι και κατά τη διάρκεια αυτού το ζευγάρι δεν κατάφερε να κρατήσει άλλο μυστικό τον έρωτα του και πλέον, τον ζουν όπως όλος ο κόσμος φανερά. Τη Δευτέρα 8/8 ωστόσο βγήκε μια φήμη, που ήθελε τους δύο τους να το πηγαίνουν λίγο πιο σοβαρά.

Η ίδια η Ασημίνα όμως, με το που πληροφορήθηκε την είδηση έσπευσε να διαψεύσει με δύο stories από τον λογαριασμό της στο instagram, με λίγο ειρωνικό ύφος θα λέγαμε.

Οι απαντήσεις της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τη φημολογία γάμου με την Χρήστο Δάντη

Ασημίνα - Δάντης
Ασημίνα - Γάμος Δάντης

Το χρονικό της γνωριμίας τους

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, κατά την παραμονή της στο Survivor 5 απασχόλησε πολύ το κοινό με την συμπεριφορά της, αλλά και για την σχέση της με τον Χρήστο Δάντη. Ήδη έχουν ξεκινήσει τα ταξιδάκια τους για το καλοκαίρι, όμως στο ενδιάμεσο βρήκε λίγο χρόνο και πήγε ως καλεσμένη στο Love it, το μεσημέρι της Τρίτης 12/7.

Εκεί, ρωτήθηκε, πέρα από την συμμετοχή της στο παιχνίδι, για την γνωριμία της με τον διάσημο τραγουδιστή και ξεκίνησε να διηγείται το love story τους από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν όσο βρισκόντουσαν στην Κρήτη και οι δύο για διαφορετικούς λόγους.

«Ήμουνα στην Κρήτη για προετοιμασία στον στίβο και είχε live. Είχα χωρίσει από τον πρώην μου και είχα ανεβάσει εγώ στόρι τον "θυμό" της Πάολας που το είχε πει στο "Στην υγεία μας" εκείνος και μου απάντησε στο στόρι μου. Είχα πάει για καφέ την επόμενη μέρα στοα "Λιοντάρια" στο Ηράκλειο και ξαφνικά βλέπω "Βγες έξω".

Εγώ ήμουνα χάλια, όπως ήμουν στο Survivor. Και βγάινω έξω και λέω "τι έγινε τώρα;". Εν τέλει γνωριζόμαστε, μιλάμε και βρισκόμαστε μετά στην Αθήνα, βγήκαμε για φαγητό και έτσι ξεκίνησε...», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.