To φωτογραφικό άλμπουμ του Γιάννη Βαρδή και της Σκαφίδα - Για διακοπές στη Λίνδο με τα πανέμορφα παιδιά τους

Απίστευτη η ομοιότητα στις φωτογραφίες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
To φωτογραφικό άλμπουμ του Γιάννη Βαρδή και της Σκαφίδα - Για διακοπές στη Λίνδο με τα πανέμορφα παιδιά τους

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και έχουν καταφέρει να φτιάξουν μια πολύ όμορφη οικογένεια με τρία παιδάκια. Αυτό τον καιρό απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ρόδο και συγκεκριμένα στη Λίνδο, από όπου και φροντίζουν να ανεβάζουν πολλές φωτογραφίες από τις όμορφες οικογενειακές στιγμές τους. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η ομοιότητα των παιδιών με τους γονείς είναι εντυπωσιακή.

Το ζευγάρι πρόσφατα γιόρτασε τα δέκα χρόνια γάμου του και ο τραγουδιστής θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά του για τη γυναίκα της ζωής του και μέσω instagram με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα. Φυσικά δεν περιμένει μόνο τις επετείους για να της δείξει την αγάπη του, αφού συχνά ανεβάζουν στιγμές από την καθημερινότητά τους δείχνοντας ότι όταν υπάρχει χημεία τα πολλά χρόνια γάμου δε σημαίνουν τίποτα.

Το φωτογραφικό άλμπουμ Βαρδή και Σκαφίδα από τη Λίνδο με τα παιδιά τους

Τη Ρόδο λοιπόν επέλεξαν για τις αυγουστιάτικες διακοπές του οικογενειακώς και συγκεκριμένα τον όμορφο οικισμό της Λίνδου. Φαίνεται ότι το νησί τους έχει κλέψει την καρδιά, αφού και πέρσι είχαν κάνει πάλι διακοπές εκεί. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες και τα δύο παιδιά τους, μοιάζουν πολύ στους γονείς και ειδικά στον Γιάννη Βαρδή.

Γιάννης Βαρδής και Αφροδίτη Σκαφιδά για διακοπές στη Λίνδο

Η Σκαφιδά με τον μικρό γιο της

Τα παιδιά του Γιάννη Βαρδή και της Σκαφιδά
Ο Γιάννης Βαρδής μαζί με τον γιο του στη Λίνδο

Ο γιος του Γιάννη Βαρδή και της Αφροδίτης Σκαφιδά

Είχε συγκινήσει με τις δυσκολίες κατά τη γέννηση του μικρού

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη , είχε δώσει συνέντευξη ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Βαρδής το πρωινό της Δευτέρας 30/5.

Μίλησε για τη σχέση του με τον αείμνηστο πατέρα του Αντώνη Βαρδή, τα αρνητικά σχόλια που του έχουν προσάψει κατά καιρούς, αλλά και τα ζητήματα υγείας που αντιμετώπισαν η σύζυγος αλλά και ο γιός του(δείτε τα όσα δήλωσε η σύζυγός του για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της).

Ανέφερε για τους δικούς του ανθρώπους: «Περάσαμε μια περιπέτεια υγείας με το γιο μας, προσπαθούσα να στηρίξω τη Νατάσα, γιατί είχε επιλόχειο κατάθλιψη. Τους πρώτους 7 μήνες ο γιος μας δεν κοιμόταν καθόλου, τρέχαμε στους γιατρούς όλα τα πρωινά».

Συνεχίζοντας για τη σύζυγό του είπε: «Πάντα είχα στο μυαλό μου, να μην κάνω τα ίδια λάθη με τους γονείς μου, να μη χωρίσω και να είμαστε ενωμένοι. Τη σύζυγό μου τη γνώρισα σε συναυλία, ξεχώριζε μέσα στο πλήθος, η Νατάσα είναι ένα φωτεινό πλάσμα. Υπάρχει μια σχετική ζήλια, στην αρχή δεν το πολυέδειχνε, στην πορεία άρχισε να το δείχνει, αλλά ποτέ με άσχημο τρόπο».

Μιλώντας για τους γονείς του είπε ότι κατά καιρούς ακούει κριτικές ότι δεν είναι ισάξιος του πατέρα του , ωστόσο δεν τον απασχολούν καθώς ποτέ δεν τον αντιμετώπισε ανταγωνιστικά. Και συμπλήρωσε: «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6 χρονών. Κάποια στιγμή η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε και πήγε στην Αμερική κι έτσι έμεινα με τον πατέρα μου. Πήρα το ρίσκο γιατί του είχα μια κρυφή αδυναμία μέσα μου, χωρίς να τον έχω γνωρίσει ιδιαίτερα. Ο πατέρας μου, αν εξαιρέσουμε κάποιες γιορτές ή κάποιες ημέρες των καλοκαιριών, ήμασταν άγνωστοι μεταξύ μας, υπήρχε επιφανειακή σχέση. Τα πρώτα χρόνια της συμβίωσης ήταν πολύ ζόρικα»