Μαυρισμένες με χρωματιστά μπικίνι - Η Μαρία Αναστασοπούλου ποζάρει με τη Ζαχαρέα σε παραλία της Πάρου

Ανέμελες στιγμές για τις δύο παρουσιάστριες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μαυρισμένες με χρωματιστά μπικίνι - Η Μαρία Αναστασοπούλου ποζάρει με τη Ζαχαρέα σε παραλία της Πάρου

Στιγμές χαλάρωσης ζουν αυτή την περίοδο σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι, κάτι που είναι απαραίτητο αφού εντός ολίγων ημερών ξεκινάνε σιγά - σιγά όλες οι εκπομπές της νέας τηλεοπτικής σεζόν και πρέπει να γεμίσουν μπαταρίες. Έτσι και η Μαρία Αναστασοπούλου βρέθηκε στην Πάρο με μια χρόνια γνώριμή της από την τηλεόραση τη Μάρα Ζαχαρέα και πόζαραν χαμογελαστές στο φακό, με υπέροχα μπικίνι που αναδεικνύουν τις όμορφες σιλουέτες τους.

Υπενθυμίζουμε ότι τη φετινή σεζόν η Μαρία Αναστασοπούλου δε θα είναι πια στο ΣΚΑΙ, αλλά ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή της στον ANT1, εκεί όπου θα αναλάβει πρωταγωνιστική θέση στο «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλάι του έμπειρου Γιώργου Παπαδάκη που μας συντροφεύει επί πολλά χρόνια τα πρωινά.

Η φωτογραφία της Μάρας Ζαχαρέα και της Αναστασοπούλου με μαγιό στην Πάρο

Εκεί στο όμορφο νησί των Κυκλάδων βρέθηκαν με τα μαγιό τους στην παραλία και μάλιστα γιόρτασαν και τα γενέθλια του σκύλου της Αναστασοπούλου, Σωτήρη, όπως αποκάλυψε η Μάρα Ζαχαρέα.

Μαρία Αναστασοπούλου και Μάρα Ζαχαρέα με μαγιό στην Πάρο

Πριν από την Πάρο γύρισε την Ελλάδα με τον επί επτά χρόνια σύντροφό της

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι σίγουρα στην επικαιρότητα, αφού μετά από χρόνια παρουσίας στο ΣΚΑΙ, μετακομίζει τηλεοπτικά στον ANT1, προκειμένου να πάρει θέση δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα». Μέχρι ωστόσο την έναρξη της εκπομπής που θα την φέρει πίσω στην πρωτεύουσα εκείνη απολαμβάνει διακοπές μαζί με τον σύντροφό της και μοιράστηκε μία από τις σπάνιες φωτογραφίες που τους έχουμε δει μαζί.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε λοιπόν την εκπομπή «Σήμερα» και τον Δημήτρη Οικονόμου και είναι έτοιμη να αφοσιωθεί στη νέα της τηλεοπτική δουλειά. Παρ' ότι οι φήμες για τη μετακόμισή της στο κανάλι του Αμαρουσίου, είχαν βγει καιρό, μόλις χθες κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία τους.

Η Μαρία μπορεί να αποχαιρέτησε τον ΣΚΑΙ ,αλλά στο κανάλι παραμένει σταθερά στην ραδιοφωνική εκπομπή «Τα παιδιά της αλλαγής», στο πλευρό του δημοσιογράφου Γιάννη Κολοκυθά ο οποίος είναι και ο επί χρόνια σύντροφός της.

Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο δεν προβάλλουν ιδιαίτερα την προσωπική τους ζωή και αυτή η σχέση είναι γνωστή περισσότερο στον ευρύ δημοσιογραφικό κύκλο, παρά στους τηλεθεατές ή τους ακροατές τους. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 7 χρόνια και αυτές τις ημέρες κάνουν ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα στα πλαίσια της ραδιοφωνικής τους εκπομπής. Και από την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκονταν μέχρι και σήμερα, αύριο ταξιδεύουν για την Κρήτη.

Η Μαρία Αναστασοπούλου με τον σύντροφό της Γιάννη Κολοκυθά