''Αν για κάτι νιώθω ευτυχία αυτή την περίοδο, είναι...'' - Η ανάρτηση της Αφροδίτης Γραμμέλη για τη δύσκολη φάση που πέρασε

Δεν κράτησε τα συναισθήματά της

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Αν για κάτι νιώθω ευτυχία αυτή την περίοδο, είναι...'' - Η ανάρτηση της Αφροδίτης Γραμμέλη για τη δύσκολη φάση που πέρασε

Η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από ένα story που έκανε στο instagram αποκάλυψε πως πέρασε μία δύσκολη περίοδο στα προσωπικά της. Αν και δε θέλησε να το μοιραστεί με τους followers της, ένιωσε την ανάγκη μέσα από το μήνυμά της να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλάι της και την βοήθησαν να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η δημοσιογράφος είναι πάντα ειλικρινής και μετρημένη στα όσα λέει και δε διστάζει να έρθει και σε ρήξη με τους ανθρώπους του χώρου που δεν συμπαθεί. Μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της υπάρχουν δυο-τρεις τέτοιοι που είναι εν ενεργεία, με τους οποίους δε θέλει να έχει καμία σχέση αλλά και ούτε να τους αναφέρει σε οποιοδήποτε γραπτό της.

Η ανάρτηση της Γραμμέλη - Ευχαριστεί όσους της στάθηκαν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο

Έκανε λοιπόν μια ανάρτηση στο instagram όπου μοιράστηκε τα συναισθήματά της για την αγάπη που έλαβε από κοντινούς της ανθρώπους.

«Αν για κάτι νιώθω ευτυχία αυτή την περίοδο, είναι για την πολλή αγάπη και στήριξη που μου έδωσαν σπάνιοι, πολύτιμοι φίλοι για σοβαρούς προσωπικούς λόγους. Όλα μοιάζουν πιο εύκολα, ακόμη και τα ακατόρθωτα, όταν σε αγαπούν. Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ. Ξέρετε εσείς», έγραψε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η ανάρτηση της Γραμμέλη για τους κοντινούς της ανθρώπους

Θα ευτυχήσει την προσεχή περίοδο με την άφιξη της Σκορδά στον ΣΚΑΙ

H Φαίη Σκορδά με την πολύ συγκινητική αποχώρηση, που έκανε από τον Αντ1 μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για το αν θα πάει σε άλλο κανάλι με τον ΣΚΑΪ να ακούγεται πιο πολύ από κάθε άλλο.

Εν τέλει, ο ίδιος ο σταθμός την Τετάρτη 27/7 έκανε την επίσημη ανακοίνωση καλωσορίζοντας την παρουσιάστρια στο δυναμικό του, λύνοντας έτσι όλες τις παραφιλολογίες για το που θα μετακομίσει τηλεοπτικά. Πολλοί ήταν εκείνοι, που χάρηκαν με τα νέα αυτά, με πρώτη και καλύτερη την Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία έχει συνεργαστεί μαζί της στο παρελθόν και πλέον με χαρά θα είναι με τη Φαίη στην ίδια στέγη.

«Ε ναι».

Σκορδά - Σκαι