«Να σταθώ και πάλι στα πόδια μου...» - Εξελίξεις με την υγεία του Μαυρίκιου Μαυρικίου μετά το χειρουργείο

Η φωτογραφία με την Ιλάειρα μέσα από το νοσοκομείο

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Να σταθώ και πάλι στα πόδια μου...» - Εξελίξεις με την υγεία του Μαυρίκιου Μαυρικίου μετά το χειρουργείο

Πάνω που το ζευγάρι ετοιμαζόταν πυρετωδώς για τις ετοιμασίες του γάμου τους, ο οποίος είναι προγραμματισμένος σε λίγες μέρες (δείτε εδώ και την άδεια που έβγαλαν για το γεγονός), μία δύσκολη φάση πέρασαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, όταν χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο, χωρίς να κάνει γνωστό ωστόσο τον λόγο που συνέβη αυτό.

Ο γνωστός μουσικός δεν θέλησε να επεκταθεί περεταίρω στο θέμα, ωστόσο ευχαρίστησε την μέλλουσα σύζυγό του, μαζί με όλο το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, σε προσωπική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγες ώρες πριν.

Η ανάρτηση και το μήνυμα του Μαυρικίου μετά το χειρουργείο του

«Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα για τις άπειρες ευχές σας και τα μηνύματα στήριξης σε μια ακόμα δύσκολη στιγμή που θα περάσει. Το ξαφνικό χειρουργείο πήγε εξαιρετικά και σύντομα θα μπορέσω να σταθώ και πάλι στα πόδια μου», ανέφερε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

«Το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε αυτόν τον άγγελο που μου έστειλε ο Θεός και δεν ξεκόλλησε ούτε λεπτό από δίπλα μου. Υ.Γ. Τα προγνωστικά λένε ότι μέχρι το γάμο μας θα έχω αναρρώσει πλήρως» είπε βάζοντας τέλος στις φήμες που ήθελαν το μυστήριο να αναβάλλεται.

Το πρώτο μήνυμα του Μαυρίκιου Μαυρικίου μετά την περιπέτεια της υγείας του

Και η ανάρτηση της Ιλάειρας για το συμβάν

Την Παρασκευή 5/8 η Ιλάειρα Ζήση δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της από το νοσοκομείο, εξηγώντας πως μόλις είχε βγει από το χειρουργείο και πως όλα ήταν καλά. Ποτέ δεν ανέφερε, όμως τους ακριβείς λόγους για τους οποίους πραγματοποιήθηκε η εισαγωγή του καλλιτέχνη, αφήνοντας το κοινό που τόσο πολύ τους αγαπά σε αγωνία.

Την Κυριακή 7/8 η σύντροφος του Μαυρίκιου Μαυρικίου προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση αυτή, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram στην οποία είναι αγκαλιά με τον καλό της και στη λεζάντα πρόσθεσε μερικού στίχους από ένα τραγούδι της Lana Del Ray.

«‘’Young And Beautiful ‘’
Dear lord when I get to heaven
Please let me bring my man
When he comes tell me that you'll let me
Father tell me if you can

Oh that grace, oh that body
Oh that face makes me wanna party
He's my sun, he makes shine like diamonds

Will you still love me when I'm no longer young and beautiful
Will you still love me when I got nothing but my aching soul
I know you will, I know you will», έγραψε η ίδια στο προφίλ της.

Ιλάειρα Ζήση - Μαυρίκιος Μαυρικίου