Σαν μία άλλη Pamela Anderson - Με καυτό ολόσωμο κόκκινο μαγιό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο trailer του Love Island

Πιο επίσημο πεθαίνεις!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σαν μία άλλη Pamela Anderson - Με καυτό ολόσωμο κόκκινο μαγιό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο trailer του Love Island

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου την Δευτέρα 8/8 να ανακοινώσει, κάτι που γνωρίζαμε εδώ και καιρό παρότι δεν το επιβεβαίωνε, πως τελικά θα είναι στο τιμόνι της παρουσίασης του νέου project του ΣΚΑΙ (δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του καναλιού), Love Island, μιας και λίγες ώρες αργότερα βγήκε στον αέρα και το επίσημο trailer του παιχνιδιού!

Τα "έσπασε" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο trailer του Love Island

Το Love Island θα μας συστήσει ξεχωριστές προσωπικότητες που θα ταξιδέψουν στην Τενερίφη, με στόχο να ζήσουν τον έρωτα και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο! Οι τηλεθεατές βάζουν και αυτοί το "χεράκι" τους μιας και μέσω ενός ειδικού app, θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη βίλα στην οποία θα συγκατοικούν οι παίκτες απομονωμένοι και θα ορίζουν και τις εξελίξεις στο παιχνίδι!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν εκθαμβωτική και εντυπωσιακή, όπως πάντα άλλωστε, και έβαλε την δική της ξεχωριστή πινελιά στο trailer, με το τολμηρό κόκκινο ολόσωμο μαγιό της, καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές σε αυτή την νέα πρόκληση!

Τα ''καρφιά'' της μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Πιο αναλυτικά, το μοντέλο που έχει δοκιμαστεί τα τελευταία χρόνια σε διάφορους ρόλους στην τηλεόραση, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα είναι η παρουσιάστρια του ''Love island''. Η ίδια λοιπόν, αφού περίμενε τον σταθμό να πει ουσιαστικά τα νέα, στη συνέχεια έκανε μια όλο νόημα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

«Στη ζωή θα βρεις μπροστά σου πολλές κλειστές πόρτες και θα ακούσεις πολλά όχι. Θα βρεις όμως και ανθρώπους που πιστεύουν σε σένα, σε στηρίζουν και σου δίνουν την ευκαιρία. Κρατάω αυτή την όμορφη εκκίνηση που μου χάρισαν οι άνθρωποι του @alphatv , την πίστη και την αγάπη τους.

Και τους ευχαριστώ. Τώρα δίνω με χαρά τη σκυτάλη στο όραμα της νέας μου τηλεοπτικής οικογένειας στον @skaitv.gr. Από μένα λοιπόν είναι όχι σε όλα τα όχι που άκουσα και σε συμπεριφορές που δεν κατανόησα ποτέ, thank you tho, με μάθατε τόσα πολλά. Για πάντα ευγνώμων.

ΝΑΙ λέω πάντα και για πάντα μόνο σε εσάς και σας ευχαριστώ τόσο πολύ που μου χαρίσατε μια νέα ζωή. Χρωματιστή, γεμάτη προκλήσεις και απέραντη αγάπη».

Παπαγεωργίου - Love island