Είναι οριστικό - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την παρουσίαση του Love Island

Θα ταξιδέψουμε μέχρι την Τενερίφη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι οριστικό - Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την παρουσίαση του Love Island

Όπως σας ενημερώσαμε λίγο νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας 8/8, θα "έσκαγε" η ανακοίνωση για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Είναι, λοιπόν, γεγονός. Έκλεισε η συμφωνία και το διάσημο μοντέλο θα παρουσιάζει το νέο πρότζεκτ του σταθμού, Love Island, την σεζόν που έρχεται.

Το κανάλι προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση, εξηγώντας πως τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Τενερίφη και το φλερτ και ο ερωτισμός που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του παινιδιού, υπόσχονται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την παρουσίαση του Love Island από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Ο ΣΚΑΪ φέρνει στις οθόνες μας την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, το πιο fun ριάλιτι γνωριμιών, με παρουσιάστρια, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το Love Island, που έχει αγαπηθεί σε 23 χώρες κερδίζοντας δισεκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, έρχεται σαν ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα και έχει έναν και μοναδικό στόχο: την αγάπη!

Φρέσκο, νεανικό και ρομαντικό το «Love Island» θα μας συστήσει ξεχωριστές προσωπικότητες που θα ταξιδέψουν στην εξωτική Τενερίφη, με μοναδικό στόχο να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο, με φόντο ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Το φλερτ είναι ο πρωταγωνιστής στο «Love Island», όμως ξεχωριστό ρόλο έχουν και οι τηλεθεατές καθώς μέσω ενός ειδικού app, όχι μόνο θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη βίλα στην οποία θα συγκατοικούν οι παίκτες απομονωμένοι, αλλά θα ορίζουν και τις εξελίξεις στο παιχνίδι!

Love Island ΣΚΑΪ

Η εκθαμβωτική Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας ξεναγεί στον συναρπαστικό κόσμο του «Love Island»! Η love guard του παιχνιδιού δε «μασάει» τα λόγια της, υποκλίνεται μόνο μπροστά στην αληθινή αγάπη!

Ποιος θα καταφέρει να βρει τον έρωτα ανάμεσα στους συγκάτοικούς του; Ποιος θα τολμήσει να γίνει το… τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση και σε τι πειρασμούς θα βάλει το τηλεοπτικό κοινό τους συμμετέχοντες;

Ο δρόμος για την αγάπη δεν είναι εύκολος…

Το Love Island, το format των ITV Studios & Motion που έχει γίνει παγκόσμια τηλεοπτική επιτυχία, έρχεται στον ΣΚΑΪ!

Μέχρι τότε… Spread the love!».

Oι δύο παίκτριες που ''ονειρεύεται'' η παραγωγή του νέου ριάλιτι

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΙ «Love Island» είναι στα σκαριά και οι μηχανές της παραγωγής δουλεύουν στο φουλ, αφού ψάχνουν μετά μανίας παίκτες που θα πλαισιώσουν το νέο εγχείρημα του καναλιού, το οποίο στο Ηνωμένο Βασίλειο κάνει τεράστια επιτυχία. Οι άνθρωποι του Love Island λοιπόν φαίνεται να έχουν κάνει πρόταση σε δύο εντυπωσιακές κυρίες τις οποίες πρώτα γνωρίσαμε μέσα από τη συμμέτοχή τους στο Big Brother.

Και ενώ όπως βλέπουμε στην Ελλάδα ψάχνουν απεγνωσμένα παίκτες και οι αρνητικές κριτικές πέφτουν βροχή, στην Αγγλία βρισκόμαστε ήδη στην 8η σεζόν, εκεί όπου μια παίκτρια με ελληνική καταγωγή και επίσης ξανθιά έχει κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού. Ακόμα δεν μπήκε καλά καλά και είδε τους followers της στο instagram να εκτοξεύονται.

Η πρώτη στην οποία έγινε πρόταση είναι η Σοφία Δανέζη. Η ξανθιά τραγουδίστρια συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του «Big Brother» που μεταδόθηκε στον ΣΚΑΪ φτάνοντας μάλιστα στον τελικό. Το γεγονός επιβεβαίωσε η ίδια μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες. Ωστόσο, όπως είπε απάντησε αρνητικά στην πρόταση που της έγινε.

Πρόταση έγινε και στην Άννα Ελευθερίου. Η Κύπρια ήταν νικήτρια του δεύτερου κύκλου του «Power of Love» ενώ συμμετείχε και στο «Big Brother». Η ίδια φάνηκε να είναι αρνητική στο ενδεχόμενο συμμετοχής της στο συγκεκριμένο ριάλιτι αλλά δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα.

Η Σοφία Δανέζη και η Άννα Ελευθερίου δέχτηκαν πρόταση από το Love Island