Κρίσιμη η κατάσταση του Γιώργου Δασκαλάκη - "Να βάλει ο Θεός το χέρι του"

Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής - "Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβάμαι τόσο πολύ"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κρίσιμη η κατάσταση του Γιώργου Δασκαλάκη -

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Δασκαλάκης, ο οποίος αποκάλυψε μέσα από μερικές αναρτήσεις του στο Facebook πως βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο γνωστός τραγουδιστής, όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν άκουσε τον οργανισμό του τον τελευταίο μήνα που «χτυπούσε» καμπανάκι, με αποτέλεσμα τα πράγματα να έχουν γίνει σοβαρά.

Κρίσιμη η κατάσταση του Γιώργου Δασκαλάκη

«Καλημέρα Αγάπες μου!!! Δεκαέξι χρόνια ζητούσα από τον οργανισμό μου… μου έδινε και του έδινα… άλλα κάποια στιγμή σταμάτησε να δίνει… Εδώ και ενάμιση μήνα άκουγα ένα καμπανάκι αλλά αδιαφόρησα!!! Και τώρα μπουμ!!! Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοβάμαι τόσο πολύ… Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουμε τα μαντάτα.. Θεέ μου βάλε το χέρι σου», έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση στο Facebook στις 3 Αυγούστου ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Κρίσιμη η κατάσταση του Γιώργου Δασκαλάκη

Λίγο αργότερα, ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου» και αποκάλυψε:

«Αγάπες μου να σας έχει ο θεός καλά για αυτό το συγκινητικό ενδιαφέρον σας!!! Απλά το προλάβαμε στο 89! Είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά με τη βοήθεια του Θεού και της επιστήμης θα τα καταφέρουμε!!! Εγώ δεν θα ανεβάσω άλλη φωτογραφία έτσι όπως είμαι. Μόλις καλυτερεύσουν τα πράγματα τότε πάλι! Θα ανεβάζουμε τραγουδάκια παλιές φωτό γιατί αυτή τη στιγμή θέλουμε θετική ενέργεια».

Στη συνέχεια, φίλη του Γιώργου Δασκαλάκη ενημέρωσε πως χρειάζονται φιάλες αίμα (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Ποιος είναι ο Γιώργος Δασκαλάκης

Σήμερα ο Γιώργος Δασκαλάκης είναι μπαμπάς δύο τρισχαριτωμένων μικρών, του Γιάννη, 4,5 ετών, και της Τσαμπίκας, 15 μηνών, και νιώθει μεγάλη χαρά, γιατί μετά από χρόνια προσπάθειας να καθιερωθεί στο μουσικό στερέωμα το τραγούδι του «Τι τραβάω» (σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου) βρίσκεται στην 20ή θέση της IFPI.

Όμως, η ζωή του είχε πολλές ανηφόρες για να φτάσει μέχρι εδώ. Βλέποντάς τον, δύσκολα μπορείς να φανταστείς πως ο κομψός άντρας, που ξεσηκώνει το κοινό του όταν ανεβαίνει στην πίστα, κάποτε ζύγιζε 267 κιλά. Σε ηλικία μόλις 13 ετών, εργαζόταν ως πιανίστας στο νυχτερινό κέντρο Πλάκα στη Νυρεμβέργη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε από γονείς μετανάστες. Κατά τη διάρκεια παιχνιδιού είχε μια πτώση και έσπασε τη λεκάνη μου. Όπως αποδείχθηκε, ήταν πολύ πιο σοβαρό απ’ όσο φαινόταν.

Χρειάστηκε να του βάλουν τεχνητούς γοφούς και έκανε συνολικά έξι χειρουργεία για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Για δύο χρόνια έπαιρνε κορτιζόνη, με αποτέλεσμα από 50 κιλά, στα 15 μου χρόνια να φτάσω τα 105». Ο ίδιος παραδέχεται πως η εφηβεία, σε συνδυασμό με τη βαριά φαρμακευτική αγωγή, αλλά και την καθήλωση για καιρό στο κρεβάτι τον έκαναν να χάσει το μέτρο με το φαγητό.