«Και ρυτίδες, και αχτένιστα μαλλιά...» - Η Κατερίνα Ζαρίφη "σπάει" για ακόμη μία φορά τα στερεότυπα

Η νέα της ανάρτηση και το ηχηρό μήνυμα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Και ρυτίδες, και αχτένιστα μαλλιά...» - Η Κατερίνα Ζαρίφη

Ο κόσμος την αγαπά και την προτιμά ακριβώς επειδή είναι ο εαυτός της και για την αφοπλιστική ειλικρίνειά της! Ο λόγος για την εκρηκτική Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία έχει αποδείξει πάμπολες φορές, πως δεν την ενδιαφέρει τι θα πει ο καθένας και κάνει πάντα αυτό που θέλει και αγαπά!

Λίγο πριν την δούμε τη νέα σεζόν στην σειρά του Mega Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, ξέκλεψε λίγο χρόνο, για να περάσει ήσυχες και χαλαρές στιγμές στην πατρίδα της τη Θήβα (δείτε εδώ την ομοιότητα της με την δίδυμη αδερφή της) , και μοιράστηκε μαζί με το κοινό της στο Instagram μία από τις πιο ωραίες φωτογραφίες της με ένα μήνυμα που καλό θα ήταν να το λάβουμε όλοι υπόψη.

Η χωρίς φίλτρα φωτογραφία της Ζαρίφη που μάγεψε το Instagram

Απαθανάτισε λοιπόν τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι, χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα, και έδωσε το δικό της μήνυμα γράφοντας: «Και ρυτίδες, Και αχτένιστα μαλλιά, Και ταλαιπωρία, Και όλα δικά μας…Αφήστε τις γυναίκες να μεγαλώνουν ήρεμα.. Και κάποιες μέρες να είναι υπερπαραγωγή, Και άλλες όχι Τις μέρες που όχι πείτε τους τα πιο γλυκά σας… ».

Η Κατερίνα Ζαρίφη 'σπάει' για ακόμη μία φορά τα στερεότυπα με νέα ανάρτησή της

Μείον 20 κιλά και δεν ακολουθεί καμία συγκεκριμένη διατροφή απλά έκοψε το...

Πραγματικά αγνώριστη είναι τους τελευταίους μήνες καθώς έχει χάσει πάνω από 20 κιλά και η διαφορά στην εμφάνισή της είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Η παρουσιάστρια ποτέ δεν είχε κάποιο κόμπλεξ, ωστόσο αποφάσισε να προσέξει και να χάσει κάποια περιττά κιλά.

Βέβαια, μιλώντας στις συνεντεύξεις της, η ίδια είχε αποκαλύψει πως δεν ακολουθούσε κάποια συγκεκριμένα δίαιτα, απλά ξεκίνησε να προσέχει τι τρώει και κυρίως να κόψει το φαγητό απέξω.

«Το μυστικό μιας πετυχημένης δίαιτας είναι να την βαφτίσεις διατροφή και όχι δίαιτα. Αν κάνεις ένα στραβοπάτημα μη σε πάρει από κάτω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει βάρος, χάνει βάρος. Αυτήν τη στιγμή είμαι μείον 18 κιλά. Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο διατροφολόγο ή διατροφή που ακολουθώ,. Να πω στα κορίτσια ότι αν θέλουν να το κάνουν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ειδικο».

Εγώ μετά τον κορωνοϊό, επειδή το στομάχι ήταν έτσι κι έτσι, σταμάτησα να τρώω junk food και είπα όσο τρέχω στη δουλειά δεν θα επιβαρύνω τον εαυτό μου με βαρύ, λιπαρό φαγητό.

Όταν στεναχωριέμαι μου αρέσει να το ζω. Γενικά είμαι XL σε όλες μου τις εκφάνσεις. Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα.

Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».