Με ίδιο σχήμα και χρώμα ματιών - Σαν δίδυμες η Κατερίνα Ζαρίφη και η μεγαλύτερη αδερφή της

Την βλέπουμε για πρώτη φορά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με ίδιο σχήμα και χρώμα ματιών - Σαν δίδυμες η Κατερίνα Ζαρίφη και η μεγαλύτερη αδερφή της

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι μία πολύ ιδιαίτερη παρουσία στον χώρο των media, καθώς έχει έναν πολύ έντονο χαρακτήρα και με την συμπεριφορά της πάντα ξεσηκώνει το κοινό που την παρακολουθεί, είτε μέσα από την τηλεόραση είτε από το ραδιόφωνο είτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει.

Η ίδια, λοιπόν, η οποία έχει αδυνατίσει πάρα πολύ και η αλλαγή της είναι τρομερή, αν και μας δείχνει διάφορες πτυχές της ζωής της, δεν μας είχε δείξει ποτέ μέχρι τώρα την μεγάλη της αδερφή. Αυτό, συνέβη λίγες ώρες πριν, καθώς την Πέμπτη 21/7 βρέθηκε στην συναυλία των Placebo με την Δέσποινα Ζαρίφη και βρήκε την ευκαιρία να μας την συστήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αδερφή της Κατερίνας Ζαρίφη

Είναι κατά δύο χρόνια μεγαλύτερή της, όμως μοιάζουν σαν να είναι δίδυμες, διότι έχουν το ίδιο σχήμα και χρώμα ματιών και ίδια απόχρωση μαλλιών, ενώ και τα υπόλιπα στοιχεία του προσώπου τους έχουν κοινά χαρακτηριστικά. Μάλιστα, και εκείνη διαθέτει social media και είναι αρκετά ενεργή σε αυτά.

Αδερφές Ζαρίφη

«Αν είναι κάτι που γουστάρω...»

Στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό μίλησε το πρωί της Τρίτης 7/6 η Κατερίνα Ζαρίφη. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα τηλεοπτικά της σχέδια αλλά και στις φήμες που την θέλουν να αναλαμβάνει εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

«Το διάβασα και εγώ για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου του Mega. Δεν έχω ακόμα συζητήσει κάτι. Αν είναι κάτι που γουστάρω, ναι θα επέστρεφα στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια.

Δεν έχουμε λύσει το οικονομικό μας. Μη νομίζει ο κόσμος ότι είμαστε άνετοι. Δεν με παίρνει να κάτσω ούτε μια μέρα. Λίγο το Σαββατοκύριακο, ιδρώνω που το ακούω. Όσο μεγαλώνουμε πρέπει να βρίσκουμε λίγο περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.