Με το ίδιο κόκκινο μαγιό του 2021 αλλά με άλλο σώμα - Αγνώριστη η Ζαρίφη 20 κιλά κάτω

Ποζάρει ανανεωμένη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με το ίδιο κόκκινο μαγιό του 2021 αλλά με άλλο σώμα - Αγνώριστη η Ζαρίφη 20 κιλά κάτω

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο, που απασχολεί τα τηλεοπτικά δρώμενα με τις εμφανίσεις αλλά και με τις ατάκες, που απλόχερα χαρίζει. Είναι γεγονός πως είναι πολύ ακομπλεξάριστη και πάντα μοιράζεται με μεγάλη άνεση ότι αφορά στην εμφάνισή της αλλά και στα προσωπικά της.

Το ζήτημα των κιλών είναι κάτι, για το οποίο δεν ένιωσε ποτέ της άσχημα να μιλήσει και η δίαιτα, που τη βοήθησε να χάσει κοντά στα 20 κιλά είναι κάτι που έχει μοιραστεί. Έτσι λοιπόν φέτος το καλοκαίρι θα είναι άκρως ανανεωμένη και με διαφορετική διάθεση και αυτό φαίνεται από την πρώτη φωτογραφία με μαγιό, που δημοσίευσε.

Πρόκειται για το κόκκινο ολόσωμο, που έχει το χρώμα της φωτιάς και αξίζει εδώ να τονίσουμε για τους πολύ παρατηρητικούς πως πρόκειται για εκείνο, που φόραγε και το καλοκαίρι του 21' αλλά δεν έχει καμία σχέση πάνω της με φέτος.

Η Κατερίνα Ζαρίφη με κόκκινο μαγιό

Ζαρίφη με μαγιό

Η διατροφή της Κατερίνας Ζαρίφη που την βοήθησε να χάσει 20 κιλά

Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι από τις πιο ακομπλεξάριστες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τα κιλά της, ωστόσο πριν από αρκετό διάστημα πήρε την απόφαση να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, θέλοντας να αδυνατίσει. Μάλιστα, μετά την απώλεια βάρους είχε δημοσιεύσει και την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό.

«Το μυστικό μιας πετυχημένης δίαιτας είναι να την βαφτίσεις διατροφή και όχι δίαιτα. Αν κάνεις ένα στραβοπάτημα μη σε πάρει από κάτω», είχε δηλώσει στο παρελθόν, θέλοντας να βοηθήσει τις γυναίκες που προσπαθούσαν επίσης να χάσουν βάρος.

Η Κατερίνα Ζαρίφη σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει τους τρόπους που την βοήθησαν να δει την ζυγαριά της να πέφτει, καταφέρνοντας να χάσει 20 ολόκληρα κιλά και να δει αλλαγή στο σώμα της.

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει βάρος, χάνει βάρος. Αυτήν τη στιγμή είμαι μείον 18 κιλά. Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο διατροφολόγο ή διατροφή που ακολουθώ,. Να πω στα κορίτσια ότι αν θέλουν να το κάνουν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ειδικού».

Και αποκάλυψε πως αιτία για να χάσει βάρος και να προσέξει ιδιαίτερα τη διατροφή της στάθηκε η περιπέτεια υγείας της με τον κορωνοϊό. «Εγώ μετά τον κορωνοϊό, επειδή το στομάχι ήταν έτσι κι έτσι, σταμάτησα να τρώω junk food και είπα όσο τρέχω στη δουλειά δεν θα επιβαρύνω τον εαυτό μου με βαρύ, λιπαρό φαγητό». εξήγησε η Κατερίνα μιλώντας στην κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής τον Μάρτιο του 2021.

Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα, στις 5/9/2021, στην εκπομπή Όλα Γκουντ είχε εξομολογηθεί: «Όταν στεναχωριέμαι μου αρέσει να το ζω. Γενικά είμαι XL σε όλες μου τις εκφάνσεις. Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα.

Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει».