«Αυτό με διέλυσε εσωτερικά, μου πήρε...» - Το "κατηγορώ" της Annet Artani στην Britney Spears για την αδικία που διέπραξε

Η "προδοσία" μετά τη συνεργασία τους

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αυτό με διέλυσε εσωτερικά, μου πήρε...» - Το

Από ότι φαίνεται τα προβλήματα για την Britney Spears δεν έχουν τελειωμό αυτή την περίοδο, μιας και μετά την συνέντευξη του πρώην συζύγου της και πατέρα των παιδιών την, που πρόκειται να προβληθεί εντός ολίγων ημερών (δείτε εδώ την τοποθέτηση του νυν άντρα της για όλο αυτό), τώρα έχει να αντιμετωπίσει και τα όσα ήρθαν στο φως από παλιά της συνεργάτιδα, την Ελληνοαμερικανίδα Annet Artani.

H γνωστή μουσικοσυνθέτης και τραγουδίστρια που βρίσκεται στη χώρα μας αυτό τον καιρό, κάνει καριέρα στο εξωτερικό και έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για την Britney Spears της οποία η συμπεριφορά την πλήγωσε ανεπανόρθωτα.

Η εξομολόγηση της Annet Artani

Έκανες πρώτα ένα συγκρότημα με την αδελφή σου;

Ναι, στο πανεπιστήμιο έγινε αυτό. Γίναμε ντουέτο σε ένα μουσικό σχήμα που είχε την ιδέα να φτιάξει ένας συνθέτης, ο οποίος έγραφε και τα τραγούδια μας. Λεγόταν «Νοοτροπία» και τραγουδούσαμε ελληνικά κομμάτια διάφορων ειδών, από ποπ μέχρι όπερα. Βγάλαμε μάλιστα και δίσκο, κάναμε βιντεοκλίπ, live εμφανίσεις στη Νέα Υόρκη. Λίγο αργότερα, όμως, εγώ έπιασα δουλειά στην τουρνέ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ακολούθησα σόλο πορεία, έτσι το διαλύσαμε.

 Το 'κατηγορώ' της Ανέτ Αρτάνι στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Συνεργάστηκες με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε περιοδεία της, αλλά και στη δημιουργία του τραγουδιού «Everytime», που, όπως έχεις πει, η σταρ της ποπ επιχείρησε να παρουσιάσει για δικό της αποκλειστικά.

Την περιοδεία μας και τη δημιουργία του «Everytime», που το γράψαμε μαζί στο σπίτι της Μπρίτνεϊ στο Λος Αντζελες, τα θυμάμαι με πολλή αγάπη. Ομως, ο τρόπος που μου συμπεριφέρθηκε στο τέλος με πλήγωσε βαθιά. Προσπάθησε να οικειοποιηθεί το τραγούδι μας, λέγοντας πως το έγραψε μόνη της, κι εμένα αυτό με διέλυσε εσωτερικά.

Μου πήρε όλο το θάρρος που χρειαζόμουν για να μπω δυναμικά και να παλέψω στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας στην Αμερική. Παρόλο που το «Everytime» πήγε πολύ καλά και παίρνω ακόμη ποσοστά από αυτό, τότε είχα στεναχωρηθεί τρομερά. Γι’ αυτό έφυγα και ήρθα στην Ελλάδα.

Συγκλονίζει με τις απόπειρες βιασμού της

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Τρίτης (19/10) και αναφέρθηκε στις απόπειρες βιασμού που δέχτηκε από τον ίδιο άνθρωπο, με την περιγραφή της να συγκλονίζει. Η ίδια αποκάλυψε πως με το συγκεκριμένο άτομο ήταν φίλοι αλλά και πρώην συνεργάτες και μάλιστα πως το γνωρίζει εδώ και 20 χρόνια.

«Από τότε που ήμουν μόνη μου, μου την έπεσε, μου είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου. Έχει σχέση, δεν είναι παντρεμένος, έχει παιδιά. Επειδή δουλεύαμε μαζί και ήταν μαέστρος μου, ένιωθα άσχημα να μην τον προσβάλλω και του υπενθύμιζα ότι είχε οικογένεια. Μετά ήταν κακός μαζί μου στην πίστα και μετά από μήνες το ξαναπροσπάθησε. Έπαθα πανικό, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Τον προσέβαλα πάλι κι έπειτα μου έκανε τη ζωή πατίνι.

Ένιωθα τόσο άβολα, που προσπάθησα να το βγάλω από το μυαλό μου. Είμαι 3 χρόνια με τον αρραβωνιαστικό μου και αυτός μου έχει μιλήσει σεξουαλικά μπροστά στον αρραβωνιαστικό μου. Τόσα χρόνια δεν είχα πει τίποτα γιατί ήμουν μόνη και φοβόμουν. Δεν είχα ανθρώπους, η οικογένειά μου είναι στην Ελλάδα. Στις αρχές της πανδημίας δεν είχαμε συναυλίες, κάθε φορά που με έπαιρνε τηλέφωνο έλεγε κάτι πράγματα… Έλεγα στον άντρα μου δεν νιώθω καλά κι εκείνος έλεγε «δεν νιώθω καλά να σου μιλάει έτσι»…

Αυτός ο άνθρωπος μου έκοψε τη φωνή, θέλω να την πάρω πίσω».