Διακοπές στην Κεφαλονιά για την Αννέτ Αρτάνι - Δήλωσε περήφανη για το σύντροφό της που είναι εθελοντής στην Ουκρανία

Την γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Διακοπές στην Κεφαλονιά για την Αννέτ Αρτάνι - Δήλωσε περήφανη για το σύντροφό της που είναι εθελοντής στην Ουκρανία

Την Αννέτ Αρτάνι την γνωρίσαμε όλοι μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story, ενώ πλεόν μαθαίνουμε νέα της κατά βάση μέσω των social media, καθώς λίγες είναι οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην Κεφαλονιά που είναι και τόπος καταγωγής της μαζί με την οικογένειά της, ωστόσο από το πλάι της απουσιάζει ο σύντροφός της που είναι εθελοντής στην Ουκρανία. Θέλησε μέσα από την ανάρτησή της να του δώσει δύναμη μέσα από τα πιο τρυφερά λόγια.

Οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί κρυφά, μετά από τη ρομαντική πρόταση που της έκανε κάτω από το βράχο της Ακρόπολης, αφού μετά από τόσα χρόνια σχέσης δοκιμάστηκαν στο χρόνο. Ο Καρλ Μίρα της χάρισε ένα υπέροχο δαχτυλίδι και ο αρραβώνας έγινε εν μια νυκτί, αφού και στην οικογένειά της το ανακοίνωσαν τελευταία στιγμή.

Η τρυφερή ανάρτηση της Αννέτ για τον Καρλ που είναι στην Ουκρανία

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ήθελα να πω απλά πόσο περήφανη είμαι που ο υπέροχος αρραβωνιαστικός μου θυσιάζει το καλοκαίρι του και το περνάει στην Ουκρανία για εθελοντική και φιλανθρωπική εργασία. Σιχαίνεται να προβάλλεται και δεν θέλει να ποστάρω φωτογραφίες του γιατί δεν θέλει να μιλάνε για εκείνον αλλά για τη δουλειά του.

Θα μπορούσε να έρθει μαζί μου στην Ελλάδα για να ηρεμήσει αλλά επέλεξε να μην το κάνει. Θεώρησε πιο σημαντικό να πάει εκεί για να βοηθήσει και κατέληξε να κάνει μία πολύ σημαντική ακαδημαϊκή μελέτη όσο ήταν εκεί. Μου έχει λείψει πολύ αλλά είμαι περήφανη που είμαι με κάποιον που έχει τέτοιες ηθικές αξίες και καλοσύνη τα οποία βάζει πάνω από όλα».

Η Αννέτ Αρτάνι με τον σύντροφό της Καρλ και τον γιο της

Η Αννέτ Αρτάνι με την οικογένειά της στην Κεφαλονιά

Ο σύντροφος της Αννέτ Αρτάνι, Καρλ

Eίχε σοκάρει με τις αποκαλύψεις για τον άντρα που αποπειράθηκε να την βιάσει

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» είχε μιλήσει ένα χρόνο πριν η Αννέτ Αρτάνι. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις απόπειρες βιασμού που δέχτηκε από τον ίδιο άνθρωπο, με την περιγραφή της να συγκλονίζει.

Η ίδια αποκάλυψε πως με το συγκεκριμένο άτομο ήταν φίλοι αλλά και πρώην συνεργάτες και μάλιστα πως το γνωρίζει εδώ και 20 χρόνια.

«Από τότε που ήμουν μόνη μου, μου την έπεσε, μου είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί μου. Έχει σχέση, δεν είναι παντρεμένος, έχει παιδιά. Επειδή δουλεύαμε μαζί και ήταν μαέστρος μου, ένιωθα άσχημα να μην τον προσβάλλω και του υπενθύμιζα ότι είχε οικογένεια. Μετά ήταν κακός μαζί μου στην πίστα και μετά από μήνες το ξαναπροσπάθησε. Έπαθα πανικό, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Τον προσέβαλα πάλι κι έπειτα μου έκανε τη ζωή πατίνι.

Ένιωθα τόσο άβολα, που προσπάθησα να το βγάλω από το μυαλό μου. Είμαι 3 χρόνια με τον αρραβωνιαστικό μου και αυτός μου έχει μιλήσει σεξουαλικά μπροστά στον αρραβωνιαστικό μου. Τόσα χρόνια δεν είχα πει τίποτα γιατί ήμουν μόνη και φοβόμουν. Δεν είχα ανθρώπους, η οικογένειά μου είναι στην Ελλάδα. Στις αρχές της πανδημίας δεν είχαμε συναυλίες, κάθε φορά που με έπαιρνε τηλέφωνο έλεγε κάτι πράγματα… Έλεγα στον άντρα μου δεν νιώθω καλά κι εκείνος έλεγε «δεν νιώθω καλά να σου μιλάει έτσι»…

Αυτός ο άνθρωπος μου έκοψε τη φωνή, θέλω να την πάρω πίσω».