"Θα είμαι ειλικρινής..." - Η σπάνια εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για τις κρίσεις πανικού

Μέσα από ένα story στο instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ένα άκρως αποκαλυπτικί Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 8/8 η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία απάντησε στις ερωτήσεις και τις απορίες των διαδικτυακών της φίλων, χωρίς κανένα δισταγμό και με απόλυτη ειλικρίνεια.

Μερικές αφορούσαν τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (δείτε εδώ τι απάντησε), άλλες για την επαγγελματική της πορεία και συγκεκριμένα για τις αλλαγές που έρχονται στη «Super Κατερίνα» από τη νέα σεζόν (δείτε εδώ συγκεκριμένα) κι άλλες για τις κρίσεις πανικού.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως έχει βρεθεί αντιμέτωπη με κρίσεις πανικού και πως πρέπει όλοι να ζητάμε την βοήθεια ενός ειδικού.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τις κρίσεις πανικού

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τις κρίσεις πανικού

Πως ήλθε το οριστικό τέλος για τα ερωτικά της παρουσιάστριας

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης υπήρξαν ζευγάρι για τρία χρόνια ενώ πριν μερικούς μήνες αποφάσισαν να τα σπάσουν, γεγονός πως επηρέασε πολύ την ψυχολογία της παρουσιάστρια.

Το τελευταίο διάστημα είχαν έρθει και πάλι πιο κοντά δίνοντας την εντύπωση ότι ο έρωτας ανάμεσά τους δεν είχε σβήσει. Σ' αυτή την νέα ευκαιρία, όμως, όπως είχε γράψει το περιοδικό Ciao υπήρχαν όροι και μάλιστα πολύ σκληροί (δείτε εδώ τι είχε ζητήσει ο επιχειρηματίας από την παρουσιάστρια), οι οποίοι δεν ακολουθήθηκαν ενώ είχαν συμφωνηθεί.

Τσαγκρίδης καινούργιου επανασύνδεση και χωρισμός

Οι τριβές ξεκίνησαν και πάλι και ο καθοριστικός καυγά έγινε σε ένα πολύ γνωστό beach bar της παραλιακής, σύμφωνα με πληροφορίες του Ciao, όπου οι παριστάμενοι τους είδαν να συνομιλούν πολύ έντονα και λίγο αργότερα την Κατερίνα να φεύγει, αφήνοντας μόνο του τον εφοπλιστή (δείτε εδώ φωτογραφία ντοκουμέντο).

Όπως λένε πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας στο περιοδικό, αυτή τη φορά το τέλος είναι οριστικό καθώς και η ίδια διαπίστωσε ότι δεν γίνεται να είναι μαζί με έναν άνθρωπο ο οποίος δεν αισθάνεται άνετα με την δημοσιοποίηση της σχέσης τους. Αυτή την φορά η Κατερίνα Καινούργιου έχει στεναχωρηθεί πολύ λιγότερο, λένε οι ίδιοι άνθρωποι, καθώς πλέον είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένη και η ίδια σε όσα θέλει και σε όσα δεν μπορεί να ανεχτεί.