Παίρνουν την σκυτάλη του Σαββατοκύριακου - Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό δίδυμο στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ

Έρχονται πολλά υποσχόμενοι!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Παίρνουν την σκυτάλη του Σαββατοκύριακου - Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό δίδυμο στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ

Μετά το επίσημο trailer για την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, βγήκε και εκείνο της εκπομπής που θα μας κάνει συντροφιά τα Σαββατοκύριακα, καθώς από τις 27 Αυγούστου στις 10 το πρωί, ξεκινά το πιο πλήρες ενημερωτικό "brunch" όπως βλέπουμε και στην οθόνη μας, και θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ. Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε λοιπόν στους τηλεοπτικούς σας δέκτες τους...Δεκατιανούς!

Οι Δεκατιανοί έρχονται στον ΣΚΑΙ!

Ο ειδικός του πολιτικού ρεπορτάζ, Γιάννης Πιτταράς (δείτε εδώ το παρασκήνιο της αποχώρησής του από την ΕΡΤ), επιστρέφει στο κανάλι του Φαλήρου, και μαζί με τον Γιώργο Γρηγοριάδη, συναντιούνται σε ένα νέο ενημερωτικό πρόγραμμα και φέρνουν στις οθόνες μας όλα όσα επιβάλλεται να γνωρίζουμε για την επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου.

«Σήμερα»: Στον αέρα το τρέιλερ της εκπομπής του ΣΚΑΙ

Σε καθημερινή πλέον βάση όλα τα κανάλια δημοσιεύουν τα τρέιλερ για τις εκπομπές της νέας σεζόν που είναι έτοιμη να ξεκινήσει από μέρα σε μέρα. Έτσι ο ΣΚΑΙ έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του «Σήμερα», που από φέτος θα είναι ανανεωμένο, αφού στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου θα δούμε και τον Άκη Παυλόπουλο αλλά και την Ντόρα Κουτροκόη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παυλόπουλος μετακόμισε από το ΟPEN και το «Ώρα Ελλάδος», προκειμένου να καλύψει το κενό της Μαρίας Αναστασοπούλου που πήγε στον ANT1 για λογαριασμό του «Καλημέρα Ελλάδα» και θα είναι στο πλάι του Γιώργου Παπαδάκη. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι έλειπε από την τελευταία εκπομπή του «Σήμερα» καθώς ήταν σε διακοπές, οπότε ο Οικονόμου την αποχαιρέτησε εν απουσία της.

Το «σήμερα» θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου. Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη θα βρίσκονται καθημερινά στις 6, στον ΣΚΑΪ, με όλα όσα περιλαμβάνει η ατζέντα της ημέρας.

Όλη η επικαιρότητα θα παρουσιάζεται στην εκπομπή με συνδέσεις και ανταποκρίσεις από τα σημεία των εξελίξεων, συνεντεύξεις με τα πρόσωπα της επικαιρότητας και καίριες αναλύσεις που θα ρίχνουν φως, σε όλα τα σημαντικά γεγονότα.