Τέλος σεζόν για το «Σήμερα» χωρίς Αναστασοπούλου - Το μήνυμα του Οικονόμου για την αποχώρησή της

Οι δυο τους δεν συνέπεσαν λόγω αδειών

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τέλος σεζόν για το «Σήμερα» χωρίς Αναστασοπούλου - Το μήνυμα του Οικονόμου για την αποχώρησή της

Αυλαία έριξε σήμερα 29/7 και η εκπομπή «Σήμερα», με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου. Οι δυο τους δεν συνέπεσαν, αφού η συνάδελφός του βρίσκεται ήδη σε άδεια, ωστόσο θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα με αφορμή την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ και την τηλεοπτική μετακόμιση στον ANT1, ενώ ενημέρωσε και το κοινό πότε ξεκινά ξανά η εκπομπή.

Την παρουσιάστρια είχε αποχαιρετήσει και η Χριστίνα Σούζη, η μετεωρολόγος του καναλιού, αποθεώνοντας την και αποκαλύπτοντας ότι η επαγγελματική σχέση τους δεν ξεκίνησε ιδανικά, ωστόσο στη συνέχει αποκαταστάθηκε. Της ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει ενώ την αποκάλεσε και με ένα ψευδώνυμο, που κολακεύει τις επαγγελματικές της δεξιότητες.

Ο αποχαιρετισμός του Δημήτρη Οικονόμου στη Μαρία Αναστασοπούλου

Είπε λοιπόν ο Οικονόμου στον αέρα της τελευταίας εκπομπής:

«Η Μαρία μας αποχαιρέτησε. Τα είπαμε με τη Μαρία. Της είπα να κοιτάζει μπροστά και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Εμείς θα τα πούμε περί τα τέλη του μήνα, 29 του μήνα».

«Έχουμε ανοίξει λογαριασμούς...» - Τα όλο νόημα λόγια της Μαρίας Αναστασοπούλου στην τελευταία της εκπομπή στο ΣΚΑΪ

Η Μαρία Αναστασοπούλου, το πρωί της Παρασκευής 22/7, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής για τελευταία φορά, καθώς ξεκινούν οι καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1.

Έτσι, αφού ήδη είχε προετοιμάσει το κοινό με το πρώτο της "αντίο", έριξε αυλαία χωρίς να είναι καθόλου προετοιμασμένη γι' αυτά που θα πει. Η ίδια δήλωσε πως αισθάνεται απόλυτα ευγνώμων για την ευκαιρία που της δόθηκε 15 χρόνια πριν όταν ξεκίνησε η συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ τόνισε πως πλέον οι συνάδελφοί της έχουν μία άλλη θέση στην καρδιά της. Μάλιστα, απολογήθηκε για τις στιγμές που πήγαν στραβά και ευχαρίστησε το κοινό που την παρακολουθούσε σταθερά.

«Λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι ετοιμάζεις για να πεις αλλά εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για να σας είμαι απολύτως ειλικρινής. Λοιπόν, πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μάθω τη δουλειά, ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για μένα, πρώτα από όλα είναι φίλοι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε συγκινημένη: «Έρχεται ο Δημήτρης Οικονόμου από την Δευτέρα και θα είναι εδώ στη θέση του, στις 6 το πρωί. Εμείς, όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε ανοίξει λογαριασμούς πια τα πρωινά οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί. Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν, για τις αχρείαστες εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Γεια σας».