«Είμαστε ένας λαός του φραπέ!» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Λάκη Γαβαλά

Τα είπε έξω από τα δόντια και δεν υπολόγισε κυριολεκτικά τίποτα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είμαστε ένας λαός του φραπέ!» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Λάκη Γαβαλά

Πριν λίγες μέρες είχε γενέθλια και έκλεισε τα 70 χρόνια, και με ένα πολύ γλυκό και γεμάτο ουσία μήνυμα μοιράστηκε κάποιες σκέψεις του, όπως το ίδιο ουσιώδης και εξαιρετικά αφοπλιστική είναι και η συνέντευξη που έδωσε στην Real, ο αγαπητός σε όλους Λάκης Γαβαλάς.

Ο κορυφαίος σχεδιαστής μίλησε για όλους και όλα έξω από τα δόντια, όπως κάνει πάντα, και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την Ελλάδα, αλλά και τους Έλληνες, τους οποίους χαρακτήρισε λαό «του φρέντο και του μπουζουκιού».

Η αφοπλιστικές δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

Έχετε μετανιώσει για κάτι στη ζωή σας;

Έχω πει ότι, αν είχα σπουδάσει οικονομικά,, θα ήμουν πιο υποψιασμένος σε πράγματα, αλλά σε πληροφορώ ότι το δικό μου μεγαλείο σε γνώσεις περί του εμπορίου είναι ακαταλαβίστικο για μια χώρα σαν την Ελλάδα, ακόμα και σήμερα που μιλάμε. Η Ελλάδα είναι για τα μπουζούκια, για την ψευτομαφία και το ψευτοδήθεν.

Ο Ιταλός υπερηφανεύεται γιατί είναι κατασκευαστής στα κορδόνια, γιατί τα παπούτσια πρέπει να είναι καλογυαλισμένα με ωραία κορδόνια. Δεν τον ενδιαφέρει να πάει στα μπουζούκια και να πληρώσει στον μετρ 300 ευρώ για να του κλείσει πρώτο τραπέζι. Είμαστε ένας λαός του φραπέ παλαιότερα, του φρέντο τώρα και του μπουζουκιού πάντα. Δεν μου κάνει εμένα αυτός ο ρόλος, δεν αισθάνομαι τιμωρημένος.

Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Λάκη Γαβαλά

Απλά αισθάνθηκα ότι έκανα ένα φιλμ με τη ζωή μου, που λέγεται φυλακή, ήταν 2000 κομπάρσοι, που ήταν οι κρατούμενοι, και βγήκα ως πρωταγωνιστής ξανά. Βέβαια, χωρίς λεφτά, γιατί ο Ντε Νίρο και οι άλλοι ηθοποιοί που κάνουν τέτοια έργα παίρνουν πολλά εκατομμύρια. Εγώ βγήκα χωρίς εκατομμύρια. Κοιμάμαι πολύ καλά το βράδυ, δεν έχω πάρει ούτε ένα χάπι, δεν παίρνω ναρκωτικά, δεν πίνω, δεν καπνίζω, έχω χιούμορ, νομίζω ότι είμαι έξυπνος.

Όλη η αλήθεια για την προσωπική ζωή του

Πιο συγκεκριμένα, στην ίδια εφημερίδα αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή και τι συμβαίνει σε αυτή το τελευταίο διάστημα, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές και το στοιχείο που τον βοήθησε να τις ξεπεράσει, αλλά και για τα επόμενα του βήματα στην τηλεόραση.

Ο διάσημος σχεδιαστής επισήμανε πως βρίσκεται σε σχέση και περνάει πάρα πολύ όμορφα, ενώ επειδή ο σύντροφός του κάνει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό λόγω δουλειάς, θεωρεί πως αυτό βοηθάει την αγάπη τους να δυναμώνει και να μη γίνεται κουραστική. Όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, τόνισε πως θέλει να είναι στο My Style Rocks, αλλά ανοίγει και κανάλι στο Youtube.

Το χιούμορ είναι σωτήριο σε στιγμές κρίσης;

Φυσικά. Έχω ένα θράσος που βγαίνει από τη γνώση –δεν έχω σκέτο θράσος- και το χρησιμοποιώ, μέχρι εκεί.

Στην προσωπική σας ζωή είστε μόνος;

Όχι, δεν είμαι μόνος, έχω παρέα, τα περνώ πολύ καλά. Ευτυχώς είναι ένα άτομο που δουλεύει στο εξωτερικό και πηγαινοέρχεται, άρα λοιπόν δεν έχω πρόβλημα κόπωσης της σχέσης, γιατί, όταν βλέπεις κάποιον συνέχεια, μπορεί να σε βαριέται ή να βαριέσαι εσύ. Είμαι πολύ καλά.

Λάκης Γαβαλάς

Τηλεοπτικά ποια είναι τα επόμενα βήματά σας;

Ανήκω στο My Style Rocks, αν και εφόσον ξαναγίνει. Από εκεί και πέρα, τώρα δημιουργώ κανάλι στο Youtube, όπου θα κάνω τη δική μου εκπομπή. Διδάσκω σε δύο σχολές, έχω συνεργασία με τρεις εταιρίες ρούχων, είμαι πολύ απασχολημένος. Ευτυχώς, γιατί έτσι δεν προλαβαίνω να πάθω και κατάθλιψη.