Έρχεται και η σειρά τους - Οι ευχές της Συνατσάκη και της Τούνη στην Γαστεράτου για την γέννηση της κόρης της

Κάτω από την τρυφερή της φωτογραφία

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έρχεται και η σειρά τους - Οι ευχές της Συνατσάκη και της Τούνη στην Γαστεράτου για την γέννηση της κόρης της

Εδώ και λίγες ώρες η Μαντώ Γαστεράτου βιώνει για δεύτερη φορά στη ζωή της την απόλυτη ευτυχία, καθώς έφερε στον κόσμο την κόρη της, την οποία ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της εδώ και καιρό. Η γλυκιά μανούλα δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, και αμέσως το Instagram πήρε φωτιά και κατακλύστηκε με ευχές και απέραντη αγάπη.

Ανάμεσα στις ευχές ωστόσο ξεχωρίσαμε αυτές από δύο μελλοντικές μανούλες, για πρώτη στην δική τους περίπτωση φορά, αυτές της Ιωάννας Τούνη και της Μαίρης Συνατσάκη.

Οι δημόσιες ευχές της Συνατσάκη και της Τούνη για την κόρη της

«Υγεία υγεία υγεία και απέραντη τύχη να έχει το λιονταράκι σας Μαντώ μου» ευχήθηκε με την σειρά της η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ η Ιωάννα Τούνη έβαλε δύο ιμότζι με κόκκινές καρδιές, θέλοντας και στείλει και εκείνη την αγάπη της στην μανούλα.

Οι ευχές της Συνατσάκη στην Γαστεράτου για την γέννηση της κόρης της
Οι ευχές της Τούνη στην Γαστεράτου για την γέννηση της κόρης της

Ζόρικα τα πράγματα για την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό πρόκειται να γίνει μανούλα μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αφού είναι ήδη τεσσάρων μηνών έγκυος. Βέβαια δυστυχώς δεν διανύει και την πιο εύκολη εγκυμοσύνη, αφού συχνά ταλαιπωρείται από ζαλάδες, εμετούς και ορμονικά προβλήματα με αποτέλεσμα να πρέπει να μένει στο σπίτι για να προστατέψει την ίδια και το έμβρυό της. Όπως αποκάλυψε με ένα νέο story, η σημερινή μέρα ήταν επίσης πολύ δύσκολη και δεν κατάφερε ούτε να φάει.

Πάντως τις προηγούμενες μέρες υπήρξε κάποια πρόοδος αφού παρά τον καιρό που μας τα χάλασε στην συμπρωτεύουσα, εκείνη πήρε το αγόρι της τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και πήγαν για μπάνιο σε πισίνα μετά από πολύ καιρό. Μάλιστα την είδαμε επιτέλους και με μαύρο μαγιό κατά τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και φαίνεται ότι σιγά σιγά φουσκώνει η κοιλίτσα.

Λέει λοιπόν η γνωστή influencer στο νέο της story:

«Λοιπόν, όταν δεν σου κάνω story για πολύ ώρα να ξέρεις ότι κάπου σε κάποια γωνία του κόσμου, σε κάποιον καναπέ είμαι εγώ και είμαι σε μία φάση... Αυτό όλη μέρα σήμερα! Εμετούς, κακό... πεινάω αλλά δεν θέλω να φάω, λιαξ λιαξ! Ελπίζω εσείς να είστε σε καλύτερη φάση σήμερα» είπε χαρακτηριστικά.