Πανευτυχής η Μαντώ Γαστεράτου - Έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδάκι της

Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πανευτυχής η Μαντώ Γαστεράτου - Έφερε στη ζωή το δεύτερο παιδάκι της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει σήμερα 8/8 η Μαντώ Γαστεράτου, αφού όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο μέσω του λογαριασμού της στο Instagram γέννησε το δεύτερό της παιδάκι. Είχε ανακοινώσει πριν από λίγες μέρες ότι εισήχθη στο νοσοκομείο και θα γεννούσε από μέρα σε μέρα, που έτυχε να είναι η σημερινή και μετά την ανάρτησή της πλήθος φίλων και celebrities έσπευσαν να της ευχηθούν.

Η έμπειρη μανούλα Γαστεράτου, παρά την γλυκιά ταλαιπωρία της όσο διάστημα κυοφορούσε το δεύτερο παιδί της φρόντιζε να δίνει δύναμη και σε άλλες μέλλουσες μαμάδες, που δείχνουν αγχωμένες με τις αλλαγές που συντελούνται στον οργανισμό τους. Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη που με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε για τις ορμόνες της έλαβε την αμέριστη στήριξη της Γαστεράτου.

Η φωτογραφία του μωρού με την Γαστεράτου στο μαιευτήριο

«'Ηρθες Λιονταράκι μου δυνατο!...8.8.2022», έγραψε για την νεογέννητη κορούλα της και τα σχόλια έπεσαν βροχή από κάτω.

Η Γαστεράτου αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της

Και το όνομα αυτής θα είναι....

Το πρωί της Τετάρτης 3/8 η Μαντώ Γαστεράτου ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο και όλα έδειχναν πως το μωρό της θα βρεθεί επιτέλους στην αγκαλιά της. Παρόλα αυτά, φαινόταν τότε πως η μικρή της δεν είναι ακόμα έτοιμη να έρθει στον κόσμο και λίγες ώρες αργότερα η εγκυμονούσα ανέβασε άλλη μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξηγώντας πως μάλλον της κάνει πλάκα.

Για άλλη μία φορά, όσο κι αν δεν αντέχει το βάρος της κοιλίτσας της η δημοσιογράφος αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ, υποθέτοντας πως το κορίτσι της πρέπει να γελάει όσο βρίσκεται μέσα της, ενώ με την ανάρτησή της αποκάλυψε και το όνομα της. Ο λόγος για την Ισηγόνη, λοιπόν.

Η μικρή Ισηγόνη πλέον ήρθε στον κόσμο σήμερα 8/8 κάνοντας πολύ ευτυχισμένους τους γονείς της!

Μαντώ Γαστεράτου