Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα - Οι βέρες "πρόδωσαν" το γάμο τους

Να ζήσουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα - Οι βέρες

Η Ρίτα Όρα, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει, αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της, Τάικα Γουαϊτίτι τον Ιούνιο αυτής της χρονιάς, ξεκινώντας τα σχέδιά τους για τον μεγάλο τους γάμο.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως παντρεύτηκε ήδη τον διάσημο σκηνοθέτη στο Λονδίνο και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τα σάιτ του εξωτερικού, το ζευγάρι απαθανατίστηκε πρόσφατα με χρυσές βέρες στα δάχτυλά του. Η 31χρονη τραγουδίστρια θέλησε, μάλιστα, μετά τον γάμο της να αλλάξει και το επίθετό της και πλέον θα συστήνεται ως Ρίτα Γουαϊτίτι Όρα.

Η σχέση της με τον 46χρονο ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2021, αν και είχαν καταφέρει να την κρατήσουν κρυφή μέχρι τον Αύγουστο του ίδιου έτους που αποφάσισαν να κάνουν κοινές εμφανίσεις δημόσια.

Παντρεύτηκε η Ρίτα Όρα με το Τάικα Γουαϊτιτι

«Ήταν μια τελετή σε στενό κύκλο και πολύ ξεχωριστή για όλους τους παρόντες. Οι αγαπημένοι τους μπορούν να καταλάβουν πόσο τρελά ερωτευμένοι είναι», αναφέρουν πηγές στον ξένο Τύπο, οι οποίες τονίζουν πως η τραγουδίστρια επιθυμούσε να κρατήσει τη σχέση της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το ίδιο διακριτική ήθελε φυσικά να είναι και με τον γάμο της. Βέβαια, φαίνεται πως σχεδιάζουν ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσουν το γεγονός με φίλους και οικογένεια.

Μέχρι στιγμής, ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα.

Ρίτα Όρα και Τάικα

Ο σκηνοθέτης στο παρελθόν είχε παντρευτεί ξανά με την παραγωγό Τσέλσι Γουίνστανλεϊ, με την οποία και χώρισαν το 2018, παρά το γεγονός πως έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, ενώ πριν από τον σκηνοθέτη, η τραγουδίστρια έβγαινε με τον ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη Ρομέν Γαβράς. Η σχέση τους, όμως, τελείωσε τον περασμένο Μάρτιο, επειδή δεν μπορούσαν να συμβαδίσουν τα προγράμματά τους.

Rita Ora

Λίγα λόγια για την τραγουδίστρια

Η Ρίτα Σαχατσίου (αλβανικά: Rita Sahatçiu, 26 Νοεμβρίου 1990, Κόσοβο), ευρύτερα γνωστή και ως Ρίτα Όρα, είναι Βρετανή τραγουδίστρια αλβανικής καταγωγής που μεγάλωσε και ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το πρώτο της studio album, με τίτλο "Ορα" κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε no1 σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Το συγκεκριμένο άλμπουμ περιείχε τα singles "R.I.P." και "How We Do (Party)".

Η Όρα πήρε τον τίτλο της καλλιτέχνιδας όπου όλα της τα τραγούδια ήταν no1 στα Αμερικανικά charts για το 2012. Το πρώτο της single απο το δεύτερο άλμπουμ της "I Will Never Let You Down" κατέκτησε την τέταρτη θέση στα Αμερικανικά charts το 2014 καθώς επίσης, την ίδια χρονιά, η Όρα συνεργάστηκε με την Ίγκι Αζάλια για το τραγούδι "Black Widow", το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία, φτάνοντας την τρίτη θέση στα Αμερικανικά charts εκείνης της χρονιάς.

Το 2015, έγινε coach στο Βρετανικό "The Voice" ενώ αργότερα, την ίδια χρόνια, έγινε και κριτής στο Βρετανικό X Factor. Το 2017 παρουσίασε το American's Next Top Model αντικαθιστώντας την επί πολλά χρόνια παρουσιάστρια και δημιουργό του show Τάιρα Μπανκς.

Τον Ιανουάριο του 2020 συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του The Masked Singer του Ηνωμένου Βασιλείου το οποίο είχε μεγάλη επιτυχία στη χώρα. Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτος ανακοινώθηκε ότι η Όρα θα είναι κριτής στην επερχόμενη σεζόν του The Voice της Αυστραλίας, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται τον Ιούλιο του 2021.