ΑΝΤ1: Πρόδωσαν το όνομά της στον αέρα του Καλοκαίρι Μαζί - Αυτή θα είναι η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα

Ποια θα πάρει τελικά την θέση της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
ΑΝΤ1: Πρόδωσαν το όνομά της στον αέρα του Καλοκαίρι Μαζί - Αυτή θα είναι η συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Λιάγκα

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την παρουσιάστρια που θα πάρει την θέση της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό και δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα, μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 για τον ΣΚΑΙ.

Η παρουσιάστρια που θα πάρει την θέση της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό

Το πρωί της Τρίτης 9/8, ωστόσο, η εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί" με παρουσιαστές τον Γιώργο Γρηγοριάδη και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου πρόδωσε την γυναίκα που θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα κι αυτή είναι η Δούκισσα Νομικού.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες της ίδια και του Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Σχοινούσα, η δημοσιογράφος της εκπομπής, Αλεξάνδρα Μερακλίδη, είπε κλείνοντας: "Η οποία του χρόνου θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1 στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα", επιβεβαιώνοντας έτσι τις ήδη υπάρχουσες φήμες.

Η κρυφή συμφωνία Λιάγκα με ΑΝΤ1 και η αύξηση πολλών χιλιάδων ευρώ

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη κι άλλα τόσα τα... αξιώματα αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Γιώργος Λιάγκας το καλοκαίρι του 2013 συμφώνησε με τον ΑΝΤ1 και ανέλαβε το Πρωινό με την Φαίη Σκορδά. Μετά τον χωρισμό τους οι δρόμοι του με το κανάλι χώρισαν αφού το 2019 βρέθηκε στον ΣΚΑΙ όπου δεν έκατσε πολύ και μάλιστα η έξοδός του ήταν αρκετά επεισοδιακή.

Έπειτα ήρθε η επιστροφή στο κανάλι του Αμαρουσίου, μετά από προτροπή της Φαίης, όπως ακούστηκε. Ο Γιώργος ήταν ανενεργός, η Φαίη δεν πήγαινε καθόλου καλά σε νούμερα και το δίδυμο που δημιουργήθηκε έφερε τα αποτελέσματα που ήθελαν όλοι. Ο Γιώργος βρήκε δουλειά, ο ΑΝΤ1 είχε ανεβασμένα νούμερα και η Φαίη κοιμόταν ήρεμη τα βράδια.

Έλα όμως που αυτή ήταν και η αρχή, όπως φάνηκε, για το τέλος της Φαίης στον ΑΝΤ1. Ο Λιάγκας την κατάπιε. Αυτό έγινε. Ήρθε εκείνος και την κάλυψε, την καπάκωσε. Ήταν και η θεματολογία τέτοια που η Φαίη δε μπορούσε να ανταπεξέλθει πλήρως. Και κάπως έτσι, πριν από λίγες ημέρες η Φαίη με δάκρια στα μάτια αποχαιρέτησε τηλεθεατές και συνεργάτες ενώ λίγο μετά ο ΑΝΤ1 έβγαλε ανακοίνωση για να προλάβει να "καπαρώσει" τον Γιώργο.

"Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής θα συνεχίσει να ανήκει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας όπως πάντα σε πρώτο πλάνο τη δημοσιογραφική του ταυτότητα, θα αναδεικνύει το αποτύπωμα της καθημερινότητας, με την ευθύτητα και τον ορμητικό του λόγο.", έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση κι αυτό... κατάλαβε κανείς τι ακριβώς σημαίνει;