Θρήνος για την Σοφία Χατζηπαντελή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για την Σοφία Χατζηπαντελή

Το πρωί της Τρίτης 9/8 έγινε γνωστό πως ο θρύλος της μόδας Issey Miyake άφησε την τελευταία του πνοή και σκόρπισε απεραντη θλίψη σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στους ανθρώπους που σοκαρίστηκαν και επηρεάστηκαν από τον θάνατό του είναι και η Σοφία Χατζηπαντελή, της οποίας η ζωή περιβάλλεται από την μόδα και τα ρούχα των σχεδιαστών.

Η ίδια, λοιπόν, προχώρησε σε μία στενάχωρη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας την φωτογραφία του αδικοχαμένου, ευχόμενη πως η ψυχή του θα αναπαυθεί εν ειρήνη, χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει την έκπληξή της παρόλα αυτά.

Δύσκολες ώρες για την Σοφία Χατζηπαντελή

Σοφία Χατζηπαντελή

"Aνυπομονώ για την ενόχληση που θα νιώσουν...''

Η Σοφία Χατζηπαντελή βρίσκεται ήδη στα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM και με ένα story θέλησε να μοιραστεί τις προθέσεις της για τη νέα σεζόν, που αναμένεται να μην ευχαριστήσουν και πολύ το ελληνικό κοινό. Η ιδιότροπη κριτής πάντως φαίνεται να ανυπομονεί για τις αντιδράσεις που θα σηκώσουν οι αποφάσεις της καθώς, όπως έχει αποδείξει της αρέσει να προκαλεί.

Η νέα κριτής του ριάλιτι μοντέλων κρίθηκε από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η συμμετοχή της στο φετινό κύκλο, κυρίως λόγω των πυκνών φρυδιών της και του ντυσίματός της, που από πολλούς θεωρήθηκε ότι γίνεται απλά και μόνο για να προκαλεί. Πρόσφατα με αφορμή νέα σχόλια που δέχτηκε για την εξωτερική της εμφάνιση είπε να υπενθυμίσει στους επικριτές της ποια είναι και τι έχει πετύχει στην καριέρα της.

Ποζάροντας άνετη στο φακό με ολόσωμη λάτεξ φόρμα και πανύψηλα παπούτσια με στρας έγραψε στην ανάρτησή της:

«Aυπομονώ για την ενόχληση που θα νιώσουν οι 'Ελληνες τηλεθεατές, με το πόσο αγαπώ τα στοιχεία που μισούν στα μοντέλα».

Η ανάρτηση της Χατζηπαντελή από τα γυρίσματα του GNTM 5