Μόνο με το μαγιό της πάνω στον ώμο του - Η τρυφερή φωτογραφία της Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μόνο με το μαγιό της πάνω στον ώμο του - Η τρυφερή φωτογραφία της Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φαίνεται πως έχει κάνει την Πάρο κάτι σαν το καλοκαιρινό της καταφύγιο, αφού εκεί βρίσκεται από τον Ιούλιο και μαζί με τα τρία παιδάκια της απολαμβάνει μπάνια και βουτιές σε όμορφες παραλίες του νησιού.

Η παρουσιάστρια βλέπαμε εκτός από τα παιδάκια της, να κάνει βόλτες με διάφορους φίλους από τη showbiz, οι οποίοι τύχαινε να κάνουν και εκείνοι την ίδια περίοδο διακοπές εκεί. Τον λατρεμένο της σύζυγο, τον Θέμη Σοφό δεν είχαμε δει καθόλου όμως, καθώς από ότι φαίνεται θα είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αθήνα.

Την Τρίτη 9/8 η ίδια η Σταματίνα έκανε μια τρυφερή ανάρτηση μαζί του στο instagram, έχοντας κάτσει στον ώμο του, δείχνοντας πως επιτέλους είναι όλοι μαζί!

Η τρυφερή ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό

«Πάντα στο πλευρό σου».

Σοφός - Τσιμτσιλή

«Ο δικός μου ο άντρας...»

H Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης 2/6 προχώρησε σε μία αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής της Happy Day, που φαίνεται να ανεβάζει τα νούμερα τηλεθέασης της. Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις Ελλήνων ανδρών celebrities αναφορικά με το πώς περιποιούνται τους εαυτούς τους και η ίδια αναφέρθηκε στο σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

Η παρουσιάστρια, ακούγοντας τον Κώστα Σόμμερ να λέει ότι κάνει μανικιούρ – πεντικιούρ και βάζει κρέμες, τόνισε για τον σύζυγό της: «Εμένα μου αρέσει και λίγο ο άντρας να κοιτάει την εμφάνισή του, βέβαια ο δικός μου ο άντρας δεν ενδιαφέρεται καθόλου. Άντε να νοιαστεί να ταιριάζει η γραβάτα με το κοστούμι».

«Εμένα δεν θα μου άρεσε να ήμουν σύντροφος ενός άντρα που παραπεριποιείται τον εαυτό του», κατέληξε.