Έχει το ίδιο βλέμμα με τον Παπαζήση - Στην παραλία η Βανέσα Αδαμοπούλου αγκαλιά με τον γιό της

''Λιώνει'' η μανούλα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έχει το ίδιο βλέμμα με τον Παπαζήση - Στην παραλία η Βανέσα Αδαμοπούλου αγκαλιά με τον γιό της

Η Βανέσα Αδαμοπούλου βρίσκεται σε χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές, κάνοντας διακοπές με τον γιο της Ιάσωνα, ο οποίος από ότι φαίνεται από τη φωτογραφία, που δημοσίευσε η μητέρα του και παρά το ότι έχει καλύψει το μισό πρόσωπο του, μοιάζει εμφανώς στον Ιωάννη Παπαζήση.

Είναι γεγονός, πως το ζευγάρι, υπήρξε πολύ ερωτευμένο για να φέρει το πλασματάκι αυτό στη ζωή, όμως σήμερα είναι χωριστά και αποτελούν σπουδαίο παράδειγμα για πολλά ζευγάρια, που τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους. Έχουν μιλήσει και οι δύο για τη συνεπιμέλεια, που εφαρμόζουν για το μεγάλωμα του παιδιού, δίνοντας ιδέες και σε άλλες οικογένειες για τη μέθοδο αυτή.

Η Βάνεσα Αδαμοπούλου στην παραλία με τον γιο της

Γιος - Βανέσα Αδαμοπούλου

Η απόφαση Παπαζήση και Αδαμοπούλου για τον γιο τους μετά τον χωρισμό

Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Mega Καλημέρα την Πέμπτη 7/7 και μεταξύ των όσων ανέφερε για τη ζωή του και τα επαγγέλματα, που έχει κάνει μέχρι σήμερα μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον γιό του.

Ο ηθοποιός είναι γνωστό, πως έχει αποκτήσει ένα παιδί με την Βανέσα Αδαμοοπούλου, με την οποία μπορεί να μην ζουν πια μαζί, έχουν επιλέξει ωστόσο έναν πολύ όμορφο και πολιτισμένο τρόπο για να μεγαλώσουν το αγόρι τους. Μάλιστα, αποκάλυψε πως εφαρμόζουν την συνεπιμέλεια, ως τον πιο δίκαιο και ιδανικό τρόπο, για να μην στερείται το παιδί κανενός γονέα.

«Το καλύτερο νέο ήταν ότι πέρασα στο Εθνικό Θέατρο και ότι θα αποκτήσω τον γιο μου. Μετά την απόκτηση του παιδιού οι λέξεις πήραν μια άλλη μορφή. Η συνεπιμέλεια είναι αυτό που έχω επιλέξει με την γυναίκα μου και νόμος να μην υπήρχε, αυτό θα κάναμε».