Από τη Μύκονο πίσω στη γενέτειρα του - Ταξίδι αστραπή για τον Σάκη Τανιμανίδη

Δεν σταματάει πουθενά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Από τη Μύκονο πίσω στη γενέτειρα του - Ταξίδι αστραπή για τον Σάκη Τανιμανίδη

Τα ταξίδια είναι κάτι που δεν σταματάει να κάνει ποτέ ο Σάκης Τανιμανίδης μιας και αυτή η αγαπημένη του ασχολία στάθηκε ως αφορμή για να κάνει την ταξιδιωτική εκπομπή ''World party'' και από εκεί εν τέλει αγαπήθηκε τόσο από το κοινό του.

Και ενώ κανείς περίμενε, πως ο ερχομός των διδύμων στη ζωή του, θα αλλάζαν την συνήθεια αυτή συνεχίζει να ''οργώνει'' την Ελλάδα. Πρόσφατα τον είδαμε μαζί με τη Χριστίνα να πηγαίνει για μια ημέρα από τη Μύκονο στην Αθήνα. Το βράδυ της Τρίτης 9/8 φαίνεται, πως η οικογένεια έβαλε στα σκαριά άλλον έναν προορισμό, που αποκάλυψε ο Σάκης με ένα story και αυτός δεν είναι άλλος από τη Θεσσαλονίκη.

Ο επόμενος προορισμός του Σάκη Τανιμανίδη μετά τη Μύκονο

Γιατί έμεινε τόσο καιρό η οικογένεια στη Μύκονο;

Τις δίδυμες κόρες τους ετοιμάζονται να βαφτίσουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης οι οποίοι έχουν προγραμματίσει το μυστήριο για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, προκειμένου τα κορίτσια τους να πάρουν και επισήμως τα ονόματα Αριάννα και Φιλίππα.

Τόσο ο Σάκης όσο και η Χριστίνα επιθυμούν να οργανώσουν μια ξεχωριστή, εορταστική ημέρα, που θα συνδυάζει την οικογενειακή ευτυχία τους με την αγάπη τους για τα ελληνική νησιά, μια ημέρα που θα μείνει αξέχαστη στους ίδιους αλλά και στους καλεσμένους της.

Ήδη βρίσκονται στη Μύκονο και κάνουν διακοπές μαζί με τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα προχωρούν τις προετοιμασίες για τη διπλή βάφτιση. Λεπτομέρειες για το μυστήριο δεν έχουν διαρρεύσει, όμως οι πληροφορίες της Real κάνουν λόγο για ένα μεγάλο πάρτι, όπου η Χριστίνα και ο Σάκης θα μοιραστούν την χαρά τους με τους αγαπημένους τους.

Αν και στο μυαλό τους υπήρχε το ενδεχόμενα η βάφτιση να γίνει στη Σίφνο, όπου είχαν παντρευτεί, η Μύκονος φαίνεται να κερδίζει τελικά έδαφος στην προτίμησή τους, Στο πλευρό τους βρίσκεται πάντα η κουμπάρα και πολύτιμη φίλη τους, Μαρίνα Βερνίκου.

Ετοιμάζονται για την βάφτιση των διδύμων Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα