Μας έπιασε ζαλάδα από τον εξαψήφιο αριθμό - Το υπερπολυτελές δώρο του Στέφανου Τσιτσιπά στον πατέρα του

Απίστευτο και όμως αληθινό...

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μας έπιασε ζαλάδα από τον εξαψήφιο αριθμό - Το υπερπολυτελές δώρο του Στέφανου Τσιτσιπά στον πατέρα του

Μπορεί να έχουν και τις κόντρες τους (δείτε εδώ τον αθλητή να αποχωρεί εκνευρισμένος από το στάδιο εξαιτίας του) ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως καταλαβαίνουμε έχει αδυναμία στον πατέρα του Απόστολο, και δικαιολογημένα καθώς είναι ο άνθρωπος που του έχει σταθεί όσο κανείς και τον έχει στηρίξει στον δρόμο του προς τον πρωταθλητισμό.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο με την έκπληξη του διάσημου πρωταθλητή στον πατέρα του, καθώς όπως αποκαλύπτει η γαλλική ιστοσελίδα “orange.fr”, του έκανε δώρο ένα ονειρεμένο αυτοκίνητο, 707 ίππων, με αξία που υπολογίζεται σε περισσότερα από 240.000 ευρώ!

Το πολυτελές δώρο του Τσιτσιπά στον πατέρα του

«O Στέφανος Τσιτσιπάς είχε σκηνοθετήσει την παράδοση του δώρου. Ένας παρκαδόρος ενός ξενοδοχείου στο Μονακό έδωσε τα κλειδιά στον πατέρα του. Κρυμμένο κάτω από έναν μουσαμά στα χρώματα της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου, ήταν ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο, που ο Απόστολος Τσιτσιπάς ανακάλυψε με χαρά και έκπληξη.

Εμφανώς έκπληκτος και χαρούμενος, ο Απόστολος ευχαρίστησε τον γιο του, μόλις η συγκίνηση υποχώρησε», αναφέρει χαρακτηριστικά στο αποκαλυπτικό της δημοσίευμα η γαλλική ιστοσελίδα.

Αυτό είναι το χλιδάτο αυτοκίνητο του ίδιου

Ο ίδιος πρόσφατα άφησε για λίγο τα courts και γύρισε την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη μαζί με τη σύντροφό του Θεοδώρα Πεταλάς, με την οποία είναι μαζί πολύ καιρό, ωστόσο κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τους είδαμε λοιπόν και σε στιγμές στο Βερολίνο, αλλά και στο Ιόνιο Πέλαγος και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο. Πλέον πάντως έχει επιστρέψει στις προετοιμασίες και στους αγώνες.

Ανέβασε λοιπόν πρόσφατα μια φωτογραφία με το αυτοκίνητό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, το οποίο δεν είναι άλλο από το Tesla Model 3, το οποίο και φορτίζει, αφού είναι ηλεκτροκίνητο και το συνόδευσε με τη λεζάντα «Ο Ιούλιος φορτίζει».

H τιμή της έκδοσης Long Range στην Ελλάδα ξεκινά από τα 60.990 ευρώ, ενώ υπάρχουν και οι εκδόσεις “Model 3” και Performance που κοστίζουν 52.900 και 64.990 ευρώ αντίστοιχα.

Ο ίδιος βέβαια και στο παρελθόν μέσα από το Twitter είχε προτρέψει να αγοράσουν όλοι Tesla προκειμένου να σώσουν τον πλανήτη με τον κόσμο να ξεσπά εναντίον του, αφού πρόκειται για ένα πολύ ακριβό αυτοκίνητο για τον μέσο άνθρωπο.

Το ηλεκτροκίνητο και χλιδάτο αμάξι του Τσιτσιπά που κοστίζει πάνω από 50.000 ευρώ