«Σαν σήμερα γεννήθηκες και...» - "Έλιωσε" το Instagram με την ανάρτηση του Αθερίδη για τα γενέθλια της Σμαράγδας Καρύδη

Οι δημόσιες ευχές στην αγαπημένη του!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Σαν σήμερα γεννήθηκες και...» -

Είναι εδώ και αρκετά χρόνια σύντροφοι στη ζωή και πάντα αποτελούν ο ένας στήριγμα του άλλου, ενώ σε κάθε δήλωσή τους, αποτυπώνεται η τεράστια αγάπη και εκτίμηση που έχουν ο ένας για τον άλλον. Ο λόγος για την Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη, οι οποίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι να είναι όπως όλα δείχνουν ερωτευμένοι και αρκετά δεμένοι σαν ζευγάρι.

Ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην ευχηθεί χρόνια πολλά στην σύντροφό του, μιας και εχθές Τρίτη 9/8 είχε τα γενέθλιά της (δείτε εδώ την ανάρτησή της για την περίσταση), και έτσι θέλησε να μοιραστεί εκτός από τις σκέψεις του για αυτή τη μέρα, και μία πολύ τρυφερή κοινή τους φωτογραφία.

Οι δημόσιες ευχές του Αθερίδη στην Σμαράγδα Καρύδη

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους, τρυφερή, ασπρόμαυρη φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Η τούρτα έχει μπαλοθιές; «Για πάντα Σμαραγδένια…» Γεννιέσαι ή γίνεσαι; Σαν σήμερα γεννήθηκες και κάθε χρόνο γίνεσαι ξανά και ξανά Σμαραγδένια».

'Έλιωσε' το Instagram με την ανάρτηση του Αθερίδη για τα γενέθλια της Σμαράγδας Καρύδη

Το άγνωστο περιστατικό με τον Αθερίδη που αποκάλυψε η Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη στο ''Dot'' την Κυριακή 10/7 παραχωρώντας μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη, στην οποία ανέφερε πιο ευχάριστα κομμάτια της ζωής αλλά και γεγονότα, που την έχουν ενοχλήσει μέχρι σήμερα. Αναφέρθηκε στην επιλογή της να μην αποκτήσει παιδί καθώς και στα επαγγελματικά της αλλά και στην γνωριμία με την αγαπημένη της φίλη, τη Βίκυ Βολιώτη.

Η ηθοποιός έκανε γυρίσματα στη Γερμανία για ελληνική ταινία και όπως είπε: «Πάντα “κοτεύω” όταν κάνω ένα νέο επαγγελματικό βήμα. Είμαι πολύ φοβιτσιάρα. Κάποια πράγματα τα έχω καταπολεμήσει».

«Ήμουν κομπλεξικιά παλιά. Είχα πολλά προβλήματα. Τι θα πούνε, μήπως πουν ότι δεν είμαι αρκετά καλή».

Μιλώντας για την περιβόητη δήλωσή της στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι δεν θέλει να γίνει σκλάβα ενός παιδιού είπε: «Γιατί πρέπει να απολογηθώ που δεν κάνω παιδί; Δεν νιώθω άσχημα για τη φράση που είπα γιατί δεν έχω πει ποτέ κάτι προκλητικό. Έχω μιλήσει μόνο για τον εαυτό μου».

«Υπάρχει μια χολή μαύρη στα social media. Επειδή αυτή η ακύρωση προσώπων γίνεται συνεχώς δεν έχει πια νόημα. Δεν έχει έρθει ένας πραγματικός άνθρωπος να κάνουμε συζήτηση. Φυσικά και με έχουν κρίνει. Και τα παίρνω μέσα μου και στεναχωριέμαι και κλαίω αλλά μετά γελάω και το βάζω στην πραγματική του διάσταση.

Αυτό που τρέμω είναι η έλλειψη επιθυμίας. Τώρα είμαι σε μια τέτοια φάση που μπορεί να είναι μια ψιλοκατάθλιψη, η κούραση. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω καλούς φίλους, ότι ζω από τη δουλειά μου, που ζω στην Ελλάδα γιατί στον πλανήτη ο κόσμος ζει ένα δράμα. Είμαι περήφανη που τιθασεύω κομμάτια του εαυτού μου» είπε ακόμα.

«Θέλω να σκηνοθετήσω μια ταινία. Το λέω σε συνεντεύξεις για να δεσμευτώ να το κάνω».

Η ηθοποιός θυμήθηκε πώς αντιπάθησε με την πρώτη ματιά τη Βίκυ Βολιώτη που τελικά έγινε η καλύτερή της φίλη.

«Με θεωρούσε πολύ κακιά και απαίσια. Όταν περάσαμε και οι δύο στο πρώτο έτος μου είπε “αφού θα είμαστε και συμμαθήτριες, άντε πες μου και τ’ όνομά σου”».

Η ηθοποιός μίλησε ακόμη. για την πρώτη φορά που ο Θοδωρής Αθερίδης έφερε τον σκύλο τους τον Γιάννη ήταν 35 ημερών και είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν έτσι, σαν ζεστό τσουρέκι. Εγώ δεν ήθελα με τίποτα σκυλιά, ήθελα γάτες. Δεν μπορούσα τη δέσμευση».