Ζήλεψαν από τον ΣΚΑΙ - Νωρίς νωρίς κάνει "ποδαρικό" η ενημέρωση στο Mega την ερχόμενη σεζόν

Για τη ακρίβεια ξεκινούν σε λίγες μέρες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ζήλεψαν από τον ΣΚΑΙ - Νωρίς νωρίς κάνει

Ο ΣΚΑΙ αποφάσισε από νωρίς φέτος να ξεκινήσει το νέο τηλεοπτικό του πρόγραμμα, ξεκινώντας με την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά (δείτε εδώ το επίσημο trailer), και έτσι το Mega αποφάσισε να ακολουθήσει την ίδια τακτική, κάνοντας "ποδαρικό" για την σεζόν με την ενημέρωση.

Το πρόγραμμα λοιπόν ξεκινά σε λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 20/8, με την αθλητική εκπομπή «Super Μπάλα Live» με τον Γιώργο Χελάκη, τον Μένιο Σακελλαρόπουλο και τη Σοφία Αλατζά.

Ξεκινά δυναμικά το Mega με την ενημέρωση

Τη Δευτέρα 22/8 ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη μάς καλημερίζουν και πάλι νωρίς νωρίς στις 5 το πρωί με την «Κοινωνία Ώρα Mega», και με τη σειρά του ο Νίκος Ευαγγελάτος παίρνει επιστρέφει ανανεωμένος στο Live News στις 22/8.

Νωρίς νωρίς κάνει 'ποδαρικό' η ενημέρωση στο Mega την ερχόμενη σεζόν

Νωρίτερα από το αναμενόμενο γυρίζει ωστόσο επιστρέφει και η Ράνια Τζίμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού στις 22/8.

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της εκπομπής - Αυτοί θα είναι στην ομάδα της Δανάης Μπάρκα

H Δανάη Μπάρκα μπορεί να μην είχε εμπειρία στα τηλεοπτικά, αλλά εκ του αποτελέσματος μπορούμε να πούμε, πως η απόφασή της να πάρει το ρίσκο και να τη δούμε ως παρουσιάστρια του ''Πάμε Δανάη'' μόνο σε καλό της βγήκε.

Έτσι λοιπόν, μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν θα βγαίνει στον αέρα του μεγάλου καναλιού για τρίτη χρόνια με την ίδια εκπομπή, καθημερινά από τις 11 έως τη 1 το μεσημέρι, με την παρέα, που αποχαιρέτησε το κοινό με βαθιά συγκίνηση. Μάλιστα, για να έχει εικόνα το κοινό, κυκλοφόρησε ένα πρώτο τρέιλερ, το οποίο πιστοποιεί πως η ομάδα θα είναι η ίδια.