Έκατσε πρώτη σειρά στον Σεφερλή - ''Λύθηκε'' στα γέλια ο Αρναούτογλου συνοδευόμενος από την Αντωνίου

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έκατσε πρώτη σειρά στον Σεφερλή - ''Λύθηκε'' στα γέλια ο Αρναούτογλου συνοδευόμενος από την Αντωνίου

Άλλη μια έντονη τηλεοπτικά αλλά και ραδιοφωνικά εκπομπή έφτασε στο τέλος της για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος απολαμβάνει πλέον ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου, με την οποία είναι μαζί στη ζωή αλλά και στα επαγγελματικά.

Το ζευγάρι έχει προγραμματίσει συγκεκριμένο πλάνο διακοπών, μέχρι ωστόσο να φύγει για τον επόμενο προορισμό του κάνει διαφορετικά πράγματα στην πόλη. Έτσι λοιπόν, ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr τους εντόπισε σε μια βραδινή έξοδο στο θέατρο Δελφινάριο, να κάθονται στην πρώτη σειρά, απολαμβάνοντας άλλη μια παράσταση του Μάρκου Σεφερλή.

Η βραδινή έξοδος του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τη Νάνσυ Αντωνίου

Αρναούτογλου - Αντωνίου
Αρναούτογλου - Σεφέρλης

Έτσι κρατά θερμή την σχέση του με την Νάνσυ Αντωνίου ο παρουσιαστής

Ο Γρηγόρης Αρναούτογολου και η Νάνσυ Αντωνίου είναι ζευγάρι στην ζωή αλλά και στην δουλειά. πώς κρατούν λοιπόν θερμή την σχέση τους; Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε μια αποκάλυψη και μας είπε ποιο είναι το "μυστικό τους".

Ειδικότερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στο TV Έθνος και μίλησε για την καραντίνα, αλλά και για την σχέση του με την όμορφη Νάνσυ Αντωνίου, με την οποία εργάζονται και μαζί. Τι είπε ο παρουσιαστής για το αν είναι δύσκολο να συμβιώνεις τόσες ώρες με κάποιον.

Το «Μενουμε Σπίτι» πως το βιώνεις ψυχολογικά;

Ερχονται στιγμές που περνάω πολύ δύσκολα. Εχω βγει στο μπαλκόνι και έχω τσιρίξει πολύ δυνατά! Αλλά ΟΚ, όπως όλοι, αφού πρέπει να μείνουμε σπίτι, έτσι μένω και εγώ!

Εκτός από την προετοιμασία και την παρουσίαση του «Live Tonight» τι κάνεις τις μέρες της καραντίνας;

Κάνουμε ραδιόφωνο κάθε πρωί στον Sfera 102,2 μέσα από το σπίτι, όπου στήσαμε ένα μικρό στούντιο. Βγαίνουμε πειρατικά δηλαδή. Αμιγώς πειρατικά, όπως έβγαιναν παλιά τα ραδιόφωνα. Τις άλλες ώρες βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού, παρακολουθώ σειρές και γενικά βλέπω πολλή τηλεόραση. Την αγαπώ την τηλεόραση.

Αρναούτογλου και Νάνσυ Αντωνίου σε κοινή έξοδο

Με τη σύντροφό σου είστε και στενοί συνεργάτες. Πόσο καλό είναι αυτό για ένα ζευγάρι;

Δεν υπάρχουν συνταγές σε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί.

Προσπαθείτε στο σπίτι να αφήνετε εκτός τα θέματα της δουλειάς; Μπορεί να γίνει αυτό;

Γενικά δεν προσπαθούμε για τίποτα, όλα βγαίνουν αβίαστα. Και στη δουλειά και στην προσωπική μας ζωή. Ισως αυτό να είναι και το μυστικό αυτής της σχέσης. - Σκέφτονται ωστόσο οι δυο τους τον γάμο;