Άφησε τις ατέλειες στα πόδια να φανούν - Ακομπλεξάριστη η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει με μπικίνι χωρίς ρετούς

Πιο εντυπωσιακή από κάθε άλλη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άφησε τις ατέλειες στα πόδια να φανούν - Ακομπλεξάριστη η Σίσσυ Χρηστίδου ποζάρει με μπικίνι χωρίς ρετούς

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στην ελληνική showbiz η οποία δεν έχει κανένα κόμπλεξ και πολλές φορές έχει μιλήσει ανοιχτά για την "μάχη" που έχει δώσει με τα κιλά της. Ενώ λοιπόν, οι περισσότερες γυναίκες πλέον στα social media ποζάρουν με φίλτρα και ρετούς, η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία της και άφησε τις ατέλειες - που έχουμε όλες μας - να φανούν.

Η ίδια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην πανέμορφη Σαμοθράκη παρέα με την κολλητή της φίλη Χριστίνα Κοντοβά, της οποία βάφτισε και την κορούλα της - δείτε φωτογραφίες.

Η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου πόζαρε στην παραλία με μπικίνι εντελώς αρετουσάριστη και όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να μιλήσουν με τα πιο όμορφα λόγια. Το σώμα μας είναι τέλειο ακόμη και με ατέλειες!

Σίσσυ Χρηστίδου αρετουσάριστη φωτογραφία μαγιό

Τι είχε πει για τα κιλά της στο κανάλι της στο Youtube

«Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο. Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει, τα έχω μπερδέψει μεταξύ τους.'Εχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα. Θέλω να καταφέρω να φτάσω στον στόχο μου και μετά θα κάνω βίντεο. Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας - σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα».

Βέβαια αποκάλυψε πως είχε πάντα στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος της έκανε γυμναστική.

Έτσι στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η βάση της δίαιτάς μου έχει να κάνει με κάποια σκευάσματα που πήρα. Είναι προϊόντα που θυμίζουν φαγητά τα οποία τρώμε στην κανονική μας ζωή, αλλά όταν κάνουμε δίαιτα δεν μπορούμε να τα φάμε κατά την περίοδο της δίαιτας…. Δεν μπορούσα όμως να κάνω δίαιτα ξανά και να τρώω κρέας σαλάτα, κρέας σαλάτα. Δυσκολεύομαι! Η βάση αυτών των προϊόντων είναι η πρωτεΐνη. Δεν είναι σαν αυτά που παίρνουν οι αθλητές… και έκανα τις δικές μου συνταγές... Έτρωγα τέσσερα γεύματα... ».

Δείτε αναλυτικά όσα λέει η Σίσσυ Χρηστίδου για τη διατροφή της, στο βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube: