«Έγινα ήρωας γιατί άντεξα τις κακουχίες» - Απασφάλισε ο Λάκης Γαβαλάς για την μαύρη περίοδο στη φυλακή

«Στέλνεις φυλακή έναν τέτοιο άνθρωπο;»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Έγινα ήρωας γιατί άντεξα τις κακουχίες» - Απασφάλισε ο Λάκης Γαβαλάς για την μαύρη περίοδο στη φυλακή

Τον έχουμε συνηθίσει να μιλά έξω από τα δόντια και να μην υπολογίζει τίποτα μπροστά στην αλήθεια του (δείτε εδώ τις πρόσφατες δηλώσεις του για την χώρα μας), και αυτό έκανε για ακόμη μία φορά ο Λάκης Γαβαλάς μέσα από την εφημερίδα Real και την εξαιρετικά αποκαλυπτική και εξομολογητική συνέντευξη που παραχώρησε στην Κορύνα Μαντάγαρη, όπου ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την περίοδο της φυλάκισής του.

Όσα αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς για την φυλακή

Δεν είναι εύκολο πράγμα το να δημιουργήσεις μια αυτοκρατορία και να βρεθείς μετά στη φυλακή. Πώς διατηρήσατε την ψυχή και το μυαλό σας στη θέση τους;

Καθόλου εύκολο δεν είναι. Αλλά, όταν κάποιος είναι καθαρός και έχει δώσει ψωμί σε 300 άτομα και δεν έχει κάνει λαμογιές, δεν έχει πάρει λεφτά από το χρηματιστήριο, δεν παίζει στο καζίνο, κάτι σημαίνει. Είχα πιστώσει τους πελάτες μου, οι οποίοι, λόγω κρίσης, αδυνατούσαν να πληρώσουν τον ΦΠΑ τους, αλλά εγώ ήμουν ο υπεύθυνος γιατί δεν τον απέδιδα.

Οι πολιτικοί έρχονται και παρέρχονται, έχουν συνοδείες με πολλά περιπολικά γύρω τους, πηγαίνουν ταξίδια με ιδιωτικά αεροπλάνα και δεν φέρνουν πίσω κανένα καλό συμβόλαιο, όπως έκανα εγώ, το οποίο εξελίσσει τη χώρα. Αυτά είναι καταγεγραμμένα όλα, δεν σας τα λέω για να τα πω. Είχα κάνει τις εταιρίες και έπαιρνα όλους τους σχεδιαστές στη βίλα μου στη Μύκονο και έκανα πάρτι μέσα από τα οποία αναδείκνυα την Ελλάδα.

Οι πολιτικοί έρχονται και παρέρχονται, έχουν συνοδείες με πολλά περιπολικά γύρω τους, πηγαίνουν ταξίδια με ιδιωτικά αεροπλάνα

Τους πήγαινα στη Δήλο, στην Τήνο, για να καταλάβουν ότι η Ελλάδα είναι ένα μέρος που μπορούν να εμπιστευτούν και να κάνουν επενδύσεις. Αυτό δεν αξιολογήθηκε. Στέλνεις φυλακή έναν τέτοιο άνθρωπο για τον οποίο δεν έχεις και αντικαταστάτη να σε εκπροσωπήσει διεθνώς; Τι χαζομάρα είναι αυτή; Έγινα ήρωας γιατί άντεξα τη φυλακή και τις κακουχίες, αντί να γίνω ήρωας γιατί είμαι ένας καλός άνθρωπος και πολύ ικανός στη δουλειά μου.

Όλη η αλήθεια για την προσωπική ζωή του

Ο διάσημος σχεδιαστής επισήμανε πως βρίσκεται σε σχέση και περνάει πάρα πολύ όμορφα, ενώ επειδή ο σύντροφός του κάνει πολλά ταξίδια στο εξωτερικό λόγω δουλειάς, θεωρεί πως αυτό βοηθάει την αγάπη τους να δυναμώνει και να μη γίνεται κουραστική. Όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, τόνισε πως θέλει να είναι στο My Style Rocks, αλλά ανοίγει και κανάλι στο Youtube.

Το χιούμορ είναι σωτήριο σε στιγμές κρίσης;

Φυσικά. Έχω ένα θράσος που βγαίνει από τη γνώση –δεν έχω σκέτο θράσος- και το χρησιμοποιώ, μέχρι εκεί.

Στην προσωπική σας ζωή είστε μόνος;

Όχι, δεν είμαι μόνος, έχω παρέα, τα περνώ πολύ καλά. Ευτυχώς είναι ένα άτομο που δουλεύει στο εξωτερικό και πηγαινοέρχεται, άρα λοιπόν δεν έχω πρόβλημα κόπωσης της σχέσης, γιατί, όταν βλέπεις κάποιον συνέχεια, μπορεί να σε βαριέται ή να βαριέσαι εσύ. Είμαι πολύ καλά.

Λάκης Γαβαλάς

Τηλεοπτικά ποια είναι τα επόμενα βήματά σας;

Ανήκω στο My Style Rocks, αν και εφόσον ξαναγίνει. Από εκεί και πέρα, τώρα δημιουργώ κανάλι στο Youtube, όπου θα κάνω τη δική μου εκπομπή. Διδάσκω σε δύο σχολές, έχω συνεργασία με τρεις εταιρίες ρούχων, είμαι πολύ απασχολημένος. Ευτυχώς, γιατί έτσι δεν προλαβαίνω να πάθω και κατάθλιψη.