«Ποτέ μην λες ποτέ...» - Η αινιγματική ανάρτηση της Ασημίνας μετά την διάψευση του γάμου με τον Δάντη

Αγκαλιά με τον αγαπημένο της Χρήστο Δάντη!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ποτέ μην λες ποτέ...» - Η αινιγματική ανάρτηση της Ασημίνας μετά την διάψευση του γάμου με τον Δάντη

Με νέα ανάρτηση επανέρχεται η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης Ασημίνα Χατζηανδρέου, μετά τις φήμες περί γάμου με τον αγαπημένο της Χρήστο Δάντη, οι οποίες είχαν φουντώσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά τις πληροφορίες για μονόπετρο.

Μετά λοιπόν από την διάψευσή τους, επανήλθαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ντυμένοι και στολισμένοι "στην τρίχα" και γεμάτοι χαμόγελο πόζαραν στον φακό αγκαλιασμένοι τρυφερά.

Το όλο νόημα μήνυμα της Ασημίνας Χατζηανδρέου στην φωτογραφία

H νεαρή αθλήτρια μαζί με την πολύ γλυκιά φωτογραφία έγραψε και ένα μήνυμα όλο νόημα το οποία χαρακτηριστικά ανέφερε πως «Ποτέ μην λες ποτέ, Το σύμπαν βλέπει...» , ωστόσο μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν μας πάει το μυαλό σε τι μπορεί να αναφέρεται. Το μόνο σίγουρο είναι πως το ζευγάρι μετά το τέλος του παιχνιδιού, είναι αχώριστο και όπως μαρτυρούν όλοι όσοι τους γνωρίζουν, είναι πολύ ερωτευμένοι και αχώριστοι.

Η αινιγματική ανάρτηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά την διάψευση των φημών περί γάμου

«Αυτό που εμφανίζεις κάθε φορά τις σχέσεις σου...»

Σε μία εξαιρετικά αποκαλυπτική συνέντευξη, προχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου 16/7 η Ασημίνα Χατζηανδρέου, στην εκπομπή Όλα Γκουντ. Η πρώην μαχήτρια του Survivor, αφού έκανε το πάνελ να λυθεί στα γέλια με μία ατάκα της για τον Χρήστο Δάντη, μίλησε με το χέρι στην καρδιά, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αρχή της σχέσης τους, για τις οποίες μιλά πρώτη φορά.

«Ο Χρήστος μπήκε στη ζωή μου πολύ ξαφνικά. Ήμουν για προετοιμασία στην Κρήτη με το στίβο κι ήρθε για live εκεί. Είχα ανεβάσει ένα story κι μου απάντησε. Τον είχα κάνει επισήμανση γιατί είχα ανεβάσει τον Θυμό, που είπε στο «Στην Υγειά μας». Δεν πήγα στη συναυλία, απλά τον τάγκαρα από το «Στην Υγειά μας». Πριν από αυτό δεν τον ακολουθούσα. Ήξερα τη δισκογραφία του. Την επόμενη ημέρα πήγα για έναν καφέ και μου είπε να βγω έξω. Είχε δει ότι είχα βάλει και τοποθεσία».

«Στην αρχή ήμουν πολύ κουμπωμένη. Το κινητό χτυπούσε συνέχεια κι εγώ αυτήν την αναγνωρισιμότητα δεν την είχα συνηθίσει. Προσπάθησα να το καταλάβω. Μετά είχε και πολλά ανοιχτά μέτωπα στη ζωή του με παιδιά κ.ά. Όταν θα μπλέξω με δημόσιο πρόσωπο, δεν θέλω να κερδίσω τίποτα από εκείνον. Του είχα πει ότι αυτό που έχεις κάνει κι εμφανίζεις κάθε φορά τις σχέσεις σου στον αέρα, νομίζω ότι σου κάνει κακό».