«Δε μιλάω μήνες...» - Η πρώην σύντροφος του Σχίζα ξεσπά για τα δημοσιεύματα με την Παναγιώταρου

Είπε πολλά που δεν ξέραμε...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε μιλάω μήνες...» - Η πρώην σύντροφος του Σχίζα ξεσπά για τα δημοσιεύματα με την Παναγιώταρου

Ο Στάθης Σχίζας έχει πολλές ιδιότητες σε αυτή τη ζωή και μια εκ των πολλών και η πιο σημαντική από όλες είναι αυτή του πατέρα, καθώς το 2014 έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς από τη γυναίκα, που τότε ήταν μαζί στη ζωή.

Η συνέχεια της σχέσης τους δεν πήγε, όπως την είχαν φανταστεί με αποτέλεσμα να χωρίσουν, διατηρώντας όμως τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με σκοπό να μεγαλώσει όμορφα και ήρεμα το παιδί τους. Ο Στάθης δε θέλει να προβάλλει συχνά τη μικρή στα μέσα, αλλά όταν το κάνει δείχνει πως είναι η μεγάλη του αδυναμία.

Η μητέρα της ακολουθεί κοινή γραμμή και σίγουρα δε θέλει να μιλάει συχνά για το παρελθόν της, όμως την Τετάρτη 10/8 έκανε μια πρωτοφανή ανάρτηση στo instagram αναλύοντας άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Tο ξέσπασμα της πρώην συντρόφου του Στάθη Σχίζα

«Να σας πω κι εγώ λοιπόν δύο λόγια για τη ζωή μου, γιατί λένε τόσα οι άλλοι δημόσια και δε μιλάω μήνες. Νομίζω πως έχω κι εγώ το δικαίωμα να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή εν τέλει. Το ’12 έκανα μία σοβαρή σχέση με ένα παιδί. Το ’14 ήρθε το κοριτσάκι μου και ήταν συνειδητή επιλογή και των δύο. Το ’17 ήταν ο οριστικός χωρισμός μου για όσους ξεχνάνε.

Όταν χώρισα για πρώτη φορά, ήμασταν Άρτα οικογενειακώς και απλά έμεινα εκεί για λίγο. Δεν πήρα το παιδί από την Αθήνα εγώ. Συνεχίζω λοιπόν, μένω εδώ 6 χρόνια στην ίδια γειτονιά με τη μητέρα του μπαμπά της μικρής μου καθώς μεγαλώνω μαζί της την κόρη μου, είναι για μένα στήριγμα καθώς έχω χάσει και τους δύο γονείς μου.

Οπότε έτσι μπορεί να τη βλέπει κάθε μέρα και όταν προλαβαίνει δηλαδή από τις πολλές δουλειές του. Κι επειδή η κόρη μου μεγαλώνει και σύντομα θα διαβάσει όλα αυτά στο Ίντερνετ, να της τονίσω πως τη φέραμε με απόλυτη αγάπη σε αυτή τη ζωή.

Ακόμα κι όταν χωρίσαμε, είμαστε πάντα δίπλα της, πως θα βλέπει πάντα τον μπαμπά της και πως την αγαπάμε πολύ. Ακόμα κι αν προχωρήσαμε στα προσωπικά μας, όπως κάνει πολύς κόσμος, εκείνη θα είναι πάντα η προτεραιότητά μας».

Πρώην Σχίζα - Τα είπε όλα

Πρώην Σχίζα - Είχαν παιδί
Ξέσπασμα - Πρώην Σχίζα

Πρώην Σχίζα - Παιδί

Post - Πρώην Σχίζα

«Αν παρατηρήσατε η κόρη μου δεν ήρθε στον τελικό...»

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο νικητής του φετινού Survivor, με αποτέλεσμα το έπαθλο των 100.000 ευρώ να είναι πλέον δικό του. Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τον στήριζε καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο και το κοινό την αποθέωσε για την συμπεριφορά της απέναντί του. Παρόλα αυτά, όταν το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του, όλα άλλαξαν.

Το μοντέλο συνηθίζει να κυκλοφορεί με ακριβά ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ γενικότερα (δείτε εδώ πόσο η τσάντα που κρατούσε στα μπουζούκια) και πολλοί θεωρούν πως τα χρήματα αυτά προέρχονται από το πορτοφόλι του καλού της. Ο ίδιος ενοχλήθηκε πολύ από όσα διάβαζε για εκείνη και την Τρίτη 9/8 ξέσπασε, μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Στάθης Σχίζας

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου