"Λιώνει" ο Στάθης Σχίζας στο πλευρό της κόρης του - Η άκρως τρυφερή φωτογραφία

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που το Survivor 5 έριξε αυλαία καθώς μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας. Ο ίδιος ανυπομονούσε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που στο παιχνίδι είχε αναφέρει την αγαπημένη του κόρη όπου της έχει τεράστια αδυναμία.

Πλέον, ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media μιας και απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές δραστηριότητες από την καθημερινότητά του (δείτε εδώ ποιες αλλαγές έκανε στο προφίλ του). Μπορεί ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες να την είχε δει μόνο για δυο ημέρες καθώς είχε πάει διακοπές με την μητέρα της, ωστόσο πλέον και οι δυο είναι αχώριστοι.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε: «Η δική μου Survivor». Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η ομοιότητά τους είναι αρκετά φανερή παρά το γεγονός πως η μικρή φοράει την χαρακτηριστική μπαντάντα από το Survivor.

Η τρυφερή ανάρτηση του Στάθη Σχίζα με την κόρη του

Πώς προέκυψε η πατρότητα στη ζωή του

Πριν λίγες μέρες, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα Γκούντ” την Κυριακή 10/7 και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την 9χρονη κόρη του που ήρθε στη ζωή όταν εκείνος ήταν μόλις 21 ετών αλλά και τη σχέση που διατηρεί σήμερα με την μητέρα της.

«Η Χρυσούλα μου είναι εννέα ετών. Ήταν φανατική του Survivor, όταν της είπα ότι θα πάω στο παιχνίδι μας άκουσε όλος ο Βύρωνας. Χάρηκε πάρα πολύ, ξετρελάθηκε. Μου είπε να πάω στην κόκκινη ομάδα και ότι θα με βλέπει.

Την πήρε ο ύπνος. Δεν άντεξε να δει το αποτέλεσμα. Πήγα το επόμενο πρωί και τη βρήκα, ήταν λίγο μαζεμένη γιατί είχε να με δει καιρό αλλά σιγά σιγά ανοίχτηκε» είπε ο Στάθης Σχίζας, τον οποίο πριν από λίγο σήμερα Κυριακή 10/7 ''άδειασε'' ο Βασάλος στην εκπομπή της Χρηστίδου.

«Ήμουν σε σχέση με αυτή την κοπέλα, λίγο διάστημα. Ήμουν 21 και εκείνη 24. Της είπα ότι η απόφαση θα είμαι δίπλα της σε ότι κι αν επιλέξει να κάνει.,,, Το κρατήσαμε, και ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου.

Μετά από 7-8 μήνες χωρίσαμε αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση, πάνω από όλα είμαστε γονείς. Αποφασίζουμε μαζί για το παιδί, το βλέπω κάθε μέρα, την παίρνω και τα Σαββατοκύριακα. Είμαστε πολύ καλά».